IT 界討論區:幫手換水呀(13)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

大熱天時 smart casual 著恤衫+冷衫去見工唔得掂
著T-SHIRT又好尷

cancel左huawei interview
睇緊HA個記者會
講上次換肝阿媽個醫療事故
竟然有部份係關個IT系統無提醫生類固醇同乙肝既關係
其中一項就係要個系統加番D提示提醫生

大家唔好入HKT.. 做左年半BPU都未加過人工
大熱天時 smart casual 著恤衫+冷衫去見工唔得掂
著T-SHIRT又好尷

通常一年一次 你老頂比好低分你?
著T-SHIRT又好尷

著T-SHIRT又好尷

著T-SHIRT又好尷

hkt人工好低 利伸:以前做過 走左 走得快好世界啦

hkt人工好低 利伸:以前做過 走左 走得快好世界啦

我都明 但佢加人工都算穩定 FG 做1,2年走差唔多
有冇師兄做過HKBN的Network Support Executive?環境如何?先謝
pxxw solution請好多人
有d要去機場做
係咪姐係要落客道做?
有d要去機場做
係咪姐係要落客道做?

有邊年唔係請好多人
有d要去機場做
係咪姐係要落客道做?

好多si/vendor都會賣人,interview問下就知
但個compile simultor 同埋connection 每日都用左我三份一時間
但個compile simultor 同埋connection 每日都用左我三份一時間

等*
有d要去機場做
係咪姐係要落客道做?

有邊年唔係請好多人

佢條條team都唔夠人架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞