IT 界討論區:幫手換水呀(13)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

十分同意
利申: 廢人打緊份廢工

留名睇佢叫你轉去se位

唔好咁

有前途

pxxw solution請好多人
有d要去機場做
係咪姐係要落客道做?

有邊年唔係請好多人

佢條條team都唔夠人架喇

哦 落國泰城做呀ma?
有咩麻煩濕鳩都要做,都唔明點解仲未執,老電engineer好做過老電IT狗好多

大老細係小超邊有咁易執
一年365日請人仲要長期有referral bonus
點解你會覺得佢冇錢賺要執

間野如果你冇degree千其唔好入去 做幾年都未追到degree入嚟個level

唔係講緊冇錢搵個種執

依家做network做4g個類係咪好前途過傳統fixed line network佬
一心諗住做inhouse p仔會唔會好冇出色

冇咩的 又安穩d係悶d姐 扑中你做管理層咪開心
依家做network做4g個類係咪好前途過傳統fixed line network佬

No, vendor 比operator 好少少

冇咩的 又安穩d係悶d姐 扑中你做管理層咪開心

唔關事
入vendor 都未必好

No, vendor 比operator 好少少

唔係好明
巴打可唔可以講多少少
姐係傳統fixed line好做d
但4g 5g方面發展潛力同空間會唔會大d

華為?

華為?

唔通要相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞