有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
標題不如話祈望ske水著單大賣,請皇者救世珠放心交棒

點睇禾珠ske交棒走去akb座正ace位
雖然me 己經wfc佢 反正唔會搞到我睇個2隊團

我知你wfc佢

因為你睇個2個團係ioi同埋101 S2男團丫嗎,25

屌你
ioi解散勿念 wanna one 無推入到觀望中

引蛇出洞,泡狗確定
恋するフォーチュンクッキー真係聽幾多次都咁好聽
係手機聽好尷尬 好驚人地聽到首歌名
戀愛的幸運曲奇

有次搭地鐵見到個阿婆聽緊曲奇下一隻係嵐

有次搭巴士聽到個廢中係到大大聲咁播曲奇

你地講到咁,攪到我對49單好大祈望,希望唔會撻死指原啦

利申:麻友飯,肥秋你個仆街偏心指原

今次會唔會係水著單
見到啲選拔mb好似集體出咗去拍野
好似陽光海灘咁

咁就好笑啦,神七一個大波妹都無

有麻友靚樣carry
戀愛的幸運曲奇

今次會唔會係水著單
好似陽光海灘咁

有麻友靚樣carry

靠禾珠露點都唔掂,49單大爆死確定
標題不如話祈望ske水著單大賣,請皇者救世珠放心交棒

點睇禾珠ske交棒走去akb座正ace位
雖然me 己經wfc佢 反正唔會搞到我睇個2隊團

我知你wfc佢

因為你睇個2個團係ioi同埋101 S2男團丫嗎,25

屌你
ioi解散勿念 wanna one 無推入到觀望中

引蛇出洞,泡狗確定

但禾滴心還在小肥秋身上
難離難捨~~~
戀愛的幸運曲奇

今次會唔會係水著單
好似陽光海灘咁

有麻友靚樣carry

靠禾珠露點都唔掂,49單大爆死確定

有人想睇禾珠露點
留名睇 SKE vs NMB 世界大戰

之前已經試過

反而hkt少人講

HKT 近排好似冇乜大新聞

又無新公演,總選又死死地,遲D抽調埋34去STU

等摺

之前已經試過

反而hkt少人講

等摺

hkt 個勢睇落無以前咁勁 可能過左上升期
hkt幾時先水着解禁

之前已經試過

反而hkt少人講

等摺

hkt個節目仲要摺咗

無意撩交咬,但唔知點解硬係覺得張相怪怪哋,但又唔知點講

之前已經試過

反而hkt少人講

等摺

hkt個節目仲要摺咗

冇得睇後藤叔

其實我覺得佢幾型 講野幾搞笑
快啲推爆個pist算
快啲推爆個pist算

矢作巴又未浦頭,咁開新post嘅任務就交比你啦
慶祝珠post成立20週年

cls

cls po

cls po

今個post係(19),咁下個post咪(20)囉

眼ps左

眼ps左

貼埋過新post一齊研究吓
唔該哂乳細巴幫手開手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞