有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
又發功
股票隻死人game 由七一開始就入唔到ゆなな到依家
AKB48 49th单曲剧场盘 第一次抽选结果

山本彩 24/24

AKB48 **0 / 1,251 (0.00%)
SKE48 **0 / *,688 (0.00%)
NMB48 *24 / *,578 (4.15%)
HKT48 **0 / *,645 (0.00%)
NGT48 **0 / *,363 (0.00%)
STU48 **0 / *,264 (0.00%)
合 計 *24 / 3,789 (0.63%)

台妹第一?究竟點計?

你睇埋配信時間嗰度先

佢好似晚晚9點都開

其實麻友好誇
開得個2次都爆到咁

本店黎講課金最多

天氣誇d喎,都係開左3次

台妹第一?究竟點計?

你睇埋配信時間嗰度先

佢好似晚晚9點都開

其實麻友好誇
開得個2次都爆到咁

本店黎講課金最多

天氣誇d喎,都係開左3次

涼花勁D都係3次

SKE 飯大量殺入,中大 top 乜都買唔到

係咪味噌飯做市,比證監停牌呀

SKE 飯大量殺入,中大 top 乜都買唔到

係咪味噌飯做市,比證監停牌呀

之前T8做市,ban左好多人

唔知呀,我覺得隻game好戇鳩,所以無玩到
其實008咁搞一搞,彩姐係咪一定遲grad
甚至下年要出返嚟玩總選

咁就要睇吓佢自唔自私啦

個人想佢自私,因為想睇吉本仆街
其實008咁搞一搞,彩姐係咪一定遲grad
甚至下年要出返嚟玩總選

咁就要睇吓佢自唔自私啦

個人想佢自私,因為想睇吉本仆街

吉本一向仆街,不過仆街係指佢作風
佢迫到優子高朱etc道歉,自然可以迫彩遲畢業玩總選

我又覺得唔會
如果吉本真係一早知道佢會爆
都俾佢講 應該都估到會咁樣
而且總選應該都係AKS 搵得多
可能吉本冇咩肉食??

當年今日 又一年
時間証明左男人婆同姣婆係唔會做到fd
永遠都係有迷路既 gathering 無彩
有彩既 gathering 無迷路

當年今日 又一年

我珠係男人婆定姣婆?

當年今日 又一年

我珠係男人婆定姣婆?

男人姣婆

大波波

大波波

我等MIRU 出

大波波

我等MIRU 出

點解唔兩本都買?

當年今日 又一年

我珠係男人婆定姣婆?

男人姣婆

迷路真係正

當年今日 又一年

我珠係男人婆定姣婆?

男人姣婆

迷路真係正

死姣婆
岩岩發現48g 既post都幾多正皮
岩岩發現48g 既post都幾多正皮

救世珠留下一個負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞