有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
乃團依加應該淨係差國民歌曲
第一次見家姐咁嬲 做咩事
今集akb show 有白間
不行了

白間畫家呢part 係咪集集都有
有既我睇番akbshow 之前係簡o黎睇

OMG

天生瘦底大波真係好

係樣靚大波仲要識釣人仲仲要屋企有錢

留係NMB嘥咗佢

如果我係佢就一定唔做idol or玩幾年算

我嘅意思係叫佢去惠比壽麝香葡萄

佢堅有毅力

咁多年來真係好多方面成長左好多 又有決心同鬥志
希望呢到啲青唔好掛住睇佢副body

即係叫人睇AV唔好睇畫面淨聽聲,咁邊撚個會睇呀
今集akb show 有白間
不行了

白間畫家呢part 係咪集集都有
有既我睇番akbshow 之前係簡o黎睇

好似新野嚟
優子

其實佢唔係成日出國㗎咩 好似唔係第一次

一講起出國讀書就諗起小野惠令奈

之前係出左陣
我諗可能係呢排風頭火勢避一段時間唔使太擔心

其實阿醬畢業個時都話會去讀書

佢係真係去左new york讀左幾個月

唔關事,根本村外人點都會覺得你只係AKB分支

同一集團囉 又唔會話分支既
佢地都分到48係bitch, 46係清純樣既bitch
優子

之前係出左陣

最好笑係之前上週刊AKB,佢跟本26個英文字母都未識
優子

之前係出左陣

佢走左個期都有follow佢, 佢去到new york主要讀語言學校同去參觀下, 睇下broadway咁
スクランブルエッグ編集長 @s_egg
野村奈央「すいません、私からお伝えしたいことがあります。私、野村奈央はAKB48を卒業します」

野村奈央「最後の公演は8月10日、最後の握手会は8月13日になります。芸能活動は続けていくつもりです」

死肥秋你幾時死吖

唔知野村妹會點
睇來48G真係唔可以姊妹同存

上西妹變態好多

上西家到底係食咩大

無野
等睇星期四西川怜
星期五山邊步夢宣布畢業

跟手星期日16期宣布全員升格

上西妹變態好多

上西家到底係食咩大

塑化劑
優子

之前係出左陣

印象中佢係文盲嚟
唔講樣嘅話,我覺得佢先係真廢柴,指原係假廢

無計咁細個就做童工,無書讀

村外人淨係識AKB呢3隻字

無野
等睇星期四西川怜
星期五山邊步夢宣布畢業

跟手星期日16期宣布全員升格

+埋千葉惠里thx
d2

46依家好紅喇

講清楚D,係白石麻衣好紅,唔係成個乃團好紅

46依家好紅喇

講清楚D,係白石麻衣好紅,唔係成個乃團好紅

同一集團囉 又唔會話分支既
佢地都分到48係bitch, 46係清純樣既bitch

不用分得那麼細 大家都是
野村奈央「すいません、私からお伝えしたいことがあります。私、野村奈央はAKB48を卒業します」

野村奈央「最後の公演は8月10日、最後の握手会は8月13日になります。芸能活動は続けていくつもりです」

死肥秋你幾時死吖

唔知野村妹會點
睇來48G真係唔可以姊妹同存

仲可以點 繼續劇場洗腳啦 唔使做咩

死剩武藤家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞