有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
STU48張織慧真人同official相會唔會落差太大

其實好多MB唔化妝都差距好大㗎啦,例如:禾珠

btw呢個張織慧正宗大陸人樣

官方張相影得幾靚

唔係呢, 佢完全兩個人認唔到咁

好多中國人推佢
不過條女唔識中國語

睇吓幾時反日反埋佢,到時D五毛又會話佢唔認中國人

中國人推都唔奇啦, 等睇戲

諗下就興奮

明禎巴番工順利嗎?

官方張相影得幾靚

好多中國人推佢
不過條女唔識中國語

諗下就興奮

明禎巴番工順利嗎?

仲記住我 好感動
順利但好攰

你唔做雞,邊有錢養班人妖呀

官方張相影得幾靚

好多中國人推佢
不過條女唔識中國語

諗下就興奮

明禎巴番工順利嗎?

仲記住我 好感動
順利但好攰

你唔做雞,邊有錢養班人妖呀

g

邊個嚟

邊個嚟

美久(應該無認錯)

邊個嚟

美久bb都唔識
好打極有限
有冇人睇咗SKE段新live,Music Day
小畑得幾個鏡頭,大部份時間都係影住禾珠

你都on9
唔影禾珠影邊個呀

尋晚湯淺個twitter 畀人屌左啦
證明珠女係幾咁出眾
佢企邊度,邊度就係C位
我準備跳落坑

好正

えへへ〜!

其實係電視臺節目人員問題,定係ske嘅人問題?

明顯係ske嘅人嘅問題,不過我係指member
因為冇一個member夠禾珠咁閃亮
鏡頭自然落係佢到

似電視臺問題,其實都晍太關珠事
係個C真係太新人,知名度唔夠,觀眾未必識,所以電視台要保收視就自然比多啲鏡頭比知名度高嘅人啦
記得之前指原都試過
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1499018813.A.A43.html
https://lineblog.me/ngt48/archives/67136243.html
「新公演」初日開幕
2017/7/2 22:05 感謝大家對NGT48一直以來的支持。
我是NGT48劇場支配人今村悦朗。
今天,托大家的福,迎來了TeamNIII 3rd公演初日。大家,應該都預想是“前輩表演過” 的舊公演吧,但卻是至今未在任何劇場上演的「新公演」。是不是嚇了一跳?
公演標題,它的名稱是,「榮耀之丘」公演。
如同公演時北原隊長所說的,這個公演的歌單,是以今秋將由京樂產業推出的柏青嫂機台 最新作「柏青嫂AKB48 勝利女神」中搭載的樂曲為中心所構成。
比機台的登場還要搶先一步,在劇場公演表演AKB48驚喜隊的樂曲是Group由史以來的創舉 。將對AKB48Group而言非常重要的企畫的一部分託付給NGT48,同時感受到喜悅與責任感, 從很早前,就開始跟以京樂產業為首的相關部門進行準備・調整。
在向成員說明新公演概要時,大家都對於能在NGT48劇場演出尚未經過任何前輩團體表演 的樂曲一事,感到十分開心。在總選前就開始在新潟、東京秘密進行,由於不是至今為止 被前輩們表演、有許多資料的公演,所以不僅是工作人員,成員們也提出了意見與想法, 從頭開始創造出了這齣公演。在此意義上,成為了至今為止不曾有過的公演。
因此,即使原本是為了AKB48驚喜隊而寫的歌曲,但也加入了NGT48原創服裝、舞蹈、演出 ,所以也別對有著著名畢業成員的驚喜隊有太多顧慮,希望能對於NGT48的“幾乎是原創” 的公演上演抱持自信。
另外,這個公演,有6首unit曲,比至今為止的公演都還多,所以也加入了「研究生席次」 這新嘗試。與代打演出不同,每次公演會有2名研究生,在unit曲與安可時出演,公演全體 演出人數為18人。希望每次都能讓大家期待,「研究生席次」,會由哪位研究生登場呢。
還有,這是只在這裡透漏的事,這個公演,全貌尚未揭曉。今後,還會繼續變化與進化,目標是成為被大家喜愛的公演,所以,加上研究生公演,兩個公演都請大家多多指教。
那麼,在新潟的劇場,等候大家光臨。
PS: ゆきりん也說了,「目標是出場達雙位數(暫定)」。
2017年7月2日
NGT48劇場支配人
大米有錢真係大撚哂咩

似電視臺問題,其實都晍太關珠事
係個C真係太新人,知名度唔夠,觀眾未必識,所以電視台要保收視就自然比多啲鏡頭比知名度高嘅人啦
記得之前指原都試過

跟本成個logic都有問題
成個節目幾個鐘
唔通觀眾會因為某2分鐘內一個唔知名既人出鏡多左而熄電視咩?
相反
因為新C太陌生
反而可能會增加左觀眾網上搜尋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞