有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
其實都唔明點解以前文春炮會搞到乃團冇左第一次上紅白機會

因為SONY廢囉

禾地吉本有山口組撐腰,再嘈捉你班MB去做雞

但乃團啲歌係質素嘅保證

好聽咩

好聽喎
依加akb啲歌好垃圾

48G而家淨係出罐頭歌

以前連unit歌都勁好聽
NGT
淨係橋本奈奈未首畢業歌都唔知好聽過幾多首akb啲歌喎

akb歌十幾隻單曲都好經典

akb頭十幾隻單曲都好經典

OMG

推到上頸 收皮啦

太色氣 不了

加埋條狗頸圈直頭可以做性奴

CLS 我又不行了

無啦啦睇番album啲相 都係鐘意miru13-15年啲look多啲姐
呢年啲look太gfeelsor

大声ダイヤモンド

大声ダイヤモンド

軽蔑していた愛情
https://www.youtube.com/watch?v=QW5wNbGn_Iw

呢樣真
我搵番啲歌
都係舊個堆好聽啲

對比同時prr個首主打 簡直係辣殺

呢樣真
我搵番啲歌
都係舊個堆好聽啲

夕陽を見ているか
https://www.youtube.com/watch?v=PJ-QrYy9gDs

聽幾多次都咁正

akb歌十幾隻單曲都好經典

已經好少loop 48新歌
有既 ngt首單

橋本個隻個MV 都好正有晒故事

因為識得幫社長含丫嗎
肥秋偏心到連啲MB都問點解冇好歌俾48系

由幾時開始akb D pv好重商業塑膠味
唉, 我都唔想再拎以前D野黎打飛機

因為識得幫社長含丫嗎

你想睇呢啲可以去伊莉搵下個乃團甜故
矢作 有紀奈(SKE48 研究生) 現正廣播中!!
https://www.showroom-live.com/48_YUKINA_YAHAGI

nmb新加坡啲詞
不如俾彩姐填算啦

akb ten sion sion sion sion sion sion
乃 bun bun bun bun bun bun bun bun bun bun bun bun

有咩分別

大声ダイヤモンド

nmb新加坡啲詞
不如俾彩姐填算啦

搵彩姐填肥秋咪冇錢落袋

由幾時開始akb D pv好重商業塑膠味
唉, 我都唔想再拎以前D野黎打飛機

搞到個po成地都係。。。
人總要向前睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞