有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

送比上個POST笑豆豆既人

用黎笑多一次?

依張送比你

留比自己啦 唔覺呢張有幾正 咪同平時差唔多
一入黎見到伊豆田
禾珠細細個就靚 (請無視現在)
[img][url]http://i440.photobucket.com/albums/qq130/warlee4/juri-girls28_07.jpg[/img[/url]
[img][url]http://i440.photobucket.com/albums/qq130/warlee4/juri-girls28_04.jpg[/img[/url]
[img][url]http://i440.photobucket.com/albums/qq130/warlee4/juri-girls28_03.jpg[/img[/url]
[img][url]http://i440.photobucket.com/albums/qq130/warlee4/10ko64332.jpg[img][/url]

珠姐真係資源黑洞

有十萬票,唔算太黑洞

入x杏x 加x玲x 木xx利亞 松xhana 果d先經典

呢堆同禾珠d資源完全係冇得比

谷左咁多年先有十萬票
都就10年啦仲係次世代
覺得豆腐摔角好垃圾, 櫻同珠集集都係倒數2秒大叫

就爆SEED無限氣打死對手

因為係主角

好過馬路5 死淨珠一個
佢個設定成個攝石人咁
畢左業因為prr比人殺好嬲就返黎
之後又死淨珠去報仇
陪酒又係 冇啦啦又咁啱做陪酒

因為係主角

好過馬路5 死淨珠一個
佢個設定成個攝石人咁
之後又死淨珠去報仇

貫徹救世珠人設
陪酒就幫手撑起櫻花同本家班o靚
馬路就救起成間學校 得左

因為係主角

好過馬路5 死淨珠一個
佢個設定成個攝石人咁
之後又死淨珠去報仇

貫徹救世珠人設

充滿主角威能
村內劇真心飯睇都覺得膠 唔好話村外人點睇

因為係主角

好過馬路5 死淨珠一個
佢個設定成個攝石人咁
之後又死淨珠去報仇

貫徹救世珠人設

充滿主角威能

禾珠係行運超人冇樣冇實力靠粒幸運星(秋元爸爸飾演)打遍48無敵手

櫻花同珠都係 得返1%HP秒殺人 膠到唔想睇

櫻花同珠都係 得返1%HP秒殺人 膠到唔想睇

個陣馬路1都已經覺得充滿中二病

以前真係馬路一二最熱血
好撚熱呀,有無人有去遊行
原來巴打 田村淳=橋本環奈
原來巴打 田村淳=橋本環奈

咩事?

未睇過48劇唔清楚
不過我係睇初森入坑

未睇過48劇唔清楚
不過我係睇初森入坑

46個套?

如果係個套就真係膠到無人有

不過個套哈佛眼鏡look真係好J

D劇本連小學生都不如

D劇本連小學生都不如

其實日本仔拍格鬥劇真心柒,淨係識得fing鏡頭

真心可能香港D武打戲真係超班

D劇本連小學生都不如

永遠唔會真打
借位又借得柒
個個都係李小龍,一拳打落去,人地一定飛到九丈遠

D劇本連小學生都不如

永遠唔會真打
借位又借得柒

?

D劇本連小學生都不如

永遠唔會真打
借位又借得柒

馬路1睇又話咩天王,個個一打都手軟腳軟,係得優叔同才加似樣D

D劇本連小學生都不如

永遠唔會真打
借位又借得柒

?

猜fing

D劇本連小學生都不如

永遠唔會真打
借位又借得柒

睇女啫

如果劇情太膠村外人睇到真係會轉台㗎

其實我覺得櫻花樹D劇情算幾好,又可以賣到團隊感情又賣到萌,最尾老師死嗰度都幾感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞