有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
之前上過貼吧,個個都話張織慧係中國人,所以唔洗拗,而家就等張織慧自己出嚟講:「我係日本人」

到時就好睇囉,第二個周子瑜,AKS一定叫佢出嚟道歉

你個名上次都係不了了之

老老實實, 以佢既人氣知名度, 就算真係咁講被強國人反, aks最多都係雪藏佢
之前上過貼吧,個個都話張織慧係中國人,所以唔洗拗,而家就等張織慧自己出嚟講:「我係日本人」

showroom佢自己講左啦
佢老豆老母係中國人
血統上佢都係中國人
因為佢係日本出生
所以佢係一個有在日永久居留權既中國人
佢亦都講左20歲成年之後佢會轉做日籍

識撈喎,兩家茶禮

showroom佢自己講左啦
佢老豆老母係中國人
血統上佢都係中國人
因為佢係日本出生
所以佢係一個有在日永久居留權既中國人
佢亦都講左20歲成年之後佢會轉做日籍

識撈喎,兩家茶禮

中國人都是天生的政治動物
本日発売💫HKT48 5th Anniversary~39時間ぶっ通し祭り!みんな”サンキューったい!”~DVD&Blu-ray 5周年記念公演&青春ガールズ公演&パジャマドライブ公演を収録!特典映像は「秘密のお泊まり会💞」

HKT飯比咗錢未呀?
https://www.youtube.com/watch?v=jxmGxK9Ya4g

十夢同真子好正 , 入山就食屎啦
https://www.youtube.com/watch?v=jxmGxK9Ya4g

十夢同真子好正 , 入山就食屎啦

ching識波

發覺左邊幾正
AKB48 49th Single 劇場盤 第二次受付終了
山本彩   24/24①  
宮脇咲良  24/24②  
松井珠理奈 17/24(3) 
渡辺麻友  17/24(1) 
柏木由紀  *1/24(1) 
白間美瑠  *9/28(2) 
岡田奈々  *2/28(2) 
向井地美音 *0/28(1) 
村山彩希  *5/29   
本間日陽  *2/29(1) 
太田夢莉  *2/29   
荻野由佳  *1/29(3) 
惣田紗莉渚 *1/29   
横山由依  *0/29(1) 
小栗有以  18/28(5) 
倉野尾成美 *1/28(1) 
岡部麟   *1/27   
渋谷凪咲  *1/24(1) 
西潟茉莉奈 *1/24(1) 
吉田朱里  *0/24(1) 
村瀬紗英  *0/18(1) 
山本彩加  *0/12(1) 
梅山恋和  *1/*6   
AKB48 49th Single 劇場盤 第二次受付終了
山本彩   24/24①  
宮脇咲良  24/24②  
松井珠理奈 17/24(3) 
渡辺麻友  17/24(1) 
柏木由紀  *1/24(1) 
白間美瑠  *9/28(2) 
岡田奈々  *2/28(2) 
向井地美音 *0/28(1) 
村山彩希  *5/29   
本間日陽  *2/29(1) 
太田夢莉  *2/29   
荻野由佳  *1/29(3) 
惣田紗莉渚 *1/29   
横山由依  *0/29(1) 
小栗有以  18/28(5) 
倉野尾成美 *1/28(1) 
岡部麟   *1/27   
渋谷凪咲  *1/24(1) 
西潟茉莉奈 *1/24(1) 
吉田朱里  *0/24(1) 
村瀬紗英  *0/18(1) 
山本彩加  *0/12(1) 
梅山恋和  *1/*6   

miru同有以
都幾勁

發覺左邊幾正

發現上邊都幾廁

發覺左邊幾正

發現上邊都幾廁

邊個?

發覺左邊幾正

發現上邊都幾廁

邊個?

會然古火田奈和 拎主nao個名周圍廁

發覺左邊幾正

發現上邊都幾廁

邊個?

老鳩認同

發覺左邊幾正

發現上邊都幾廁

邊個?

老鳩認同

拎住soda名去ngt post周圍廁呢

逐隻逐隻腳趾損

逐隻逐隻腳趾損

痴線 要ビキニ時冇ビキニ唔要時又突然比張你睇 真係唔夠老師玩 Btw青你都好識玩wo 我腳趾都唔放過

鳥姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞