有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
淨係橋本奈奈未首畢業歌都唔知好聽過幾多首akb啲歌喎

akb頭十幾隻單曲都好經典

大声ダイヤモンド

對比同時prr個首主打 簡直係辣殺

橋本個隻個MV 都好正有晒故事

由幾時開始akb D pv好重商業塑膠味
唉, 我都唔想再拎以前D野黎打飛機

搞到個po成地都係。。。
人總要向前睇

睇唔到akb既未來

對比同時prr個首主打 簡直係辣殺

橋本個隻個MV 都好正有晒故事

由幾時開始akb D pv好重商業塑膠味
唉, 我都唔想再拎以前D野黎打飛機

搞到個po成地都係。。。
人總要向前睇

睇唔到akb既未來

未來就掌握係禾珠手上

OMG

天生瘦底大波真係好

係樣靚大波仲要識釣人仲仲要屋企有錢
垃圾糞營運
有時望到畢左業既推
分唔清楚自己係鐘意有idol光環企係台上既佢定係一個本來無人設既佢本人
我會目送akb行埋最後呢程

OMG

天生瘦底大波真係好

留係NMB嘥咗佢
有時望到畢左業既推
分唔清楚自己係鐘意有idol光環企係台上既佢定係一個本來無人設既佢本人

我推過既亞美菜同優子, 佢地同以前idol時期都冇乜分別
答你唔到, 我應該接受唔到落差太大

做得到先好講,早都未摺,AKB隨時玩到2047

OMG

天生瘦底大波真係好

留係NMB嘥咗佢

如果我係佢就一定唔做idol or玩幾年算

做得到先好講,早都未摺,AKB隨時玩到2047

變左魔娘, 死唔斷氣

OMG

天生瘦底大波真係好

留係NMB嘥咗佢

我嘅意思係叫佢去惠比壽麝香葡萄
スクランブルエッグ編集長 @s_egg
野村奈央「すいません、私からお伝えしたいことがあります。私、野村奈央はAKB48を卒業します」

スクランブルエッグ編集長 @s_egg
野村奈央「最後の公演は8月10日、最後の握手会は8月13日になります。芸能活動は続けていくつもりです」

死肥秋你幾時死吖
野村奈央AKB卒業決定

肥秋
D2
優子

其實佢唔係成日出國㗎咩 好似唔係第一次
優子

一講起出國讀書就諗起小野惠令奈
優子

優叔出國有樣野同其他人唔同...

就係唔會變臉

OMG

天生瘦底大波真係好

留係NMB嘥咗佢

佢堅有毅力
優子

之前係出左陣
我諗可能係呢排風頭火勢避一段時間唔使太擔心
垃圾糞營運
死肥秋
死肥婆

AKB執柒咗佢啦
優子

之前係出左陣
我諗可能係呢排風頭火勢避一段時間唔使太擔心

其實阿醬畢業個時都話會去讀書

OMG

天生瘦底大波真係好

留係NMB嘥咗佢

佢堅有毅力

咁多年來真係好多方面成長左好多 又有決心同鬥志
希望呢到啲青唔好掛住睇佢副body
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞