有無人好憎松井珠理奈(19) 殯儀之星目指四連霸 暨海軍11月正式出航

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

我珠笑得幾開心
睇左沉晚TV東京個節目
乒乓波選手話好中意AKB
主持問中意邊個MB
禾珠立刻雙手合拾,好期待會答佢

選手話西野七瀨
禾珠立即西面

一次過得罪兩團

佢之前唔係話自己係乃團飯咩
自己個出場歌都係用乃WO

可能乃飯但唔係推西野

佢係469加489 人地有投票比ske成員呀 不過係比樂樂咁解 平野美宇b
睇左沉晚TV東京個節目
主持問中意邊個MB

選手話西野七瀨
禾珠立即西面

一次過得罪兩團

佢真係好弱智

唔係問平野推邊個咩?
咁主持又無問平野48入面推邊個既
我見到平野上去坐西野前面都預左會咁答

點解唔講植村梓
fd到一齊玩

https://www.youtube.com/watch?v=OCKtSvZHZkY
補埋條片

點解要46同48泊埋一齊公開處刑

我珠笑得幾開心

好似小朋友 好天真

你珠醒左呀 表情多多
呢個時候應該講“苦呀西” 刷下存在

神魔禾塔

講禾珠登塔頂打妖怪
睇左沉晚TV東京個節目
主持問中意邊個MB

選手話西野七瀨
禾珠立即西面

一次過得罪兩團

佢之前唔係話自己係乃團飯咩
自己個出場歌都係用乃WO

可能乃飯但唔係推西野

佢係469加489 人地有投票比ske成員呀 不過係比樂樂咁解 平野美宇b

仲要飯埋跳團

神魔珠塔

講禾珠登塔頂打妖怪
每個post都要重覆講

珠珠你唔好咁顛啦 睇住你出道,睇住你入魔,成日都掛住總選響身邊,第一都未達成就要四連霸,做人有鬥心係好,但會唔會太好高騖遠,最後只會累死你咋

珠珠你醒下啦

肺腑之言
珠真飯

你先係 神推珠理奈48

珠巴轉推未

萌香 由佳 Rika

其實好佩服巴打,真係好落力推大檸檬,呢樣真心佩服

佢好慘,選左幾次都入唔到48G,但都繼續選,好堅持

btw 其實點解叫「大檸檬」?有冇巴打知?

似檸檬但大份過檸檬

根本就兩母女
每個post都要重覆講

珠珠你唔好咁顛啦 睇住你出道,睇住你入魔,成日都掛住總選響身邊,第一都未達成就要四連霸,做人有鬥心係好,但會唔會太好高騖遠,最後只會累死你咋

珠珠你醒下啦

肺腑之言
珠真飯

你先係 神推珠理奈48

珠巴轉推未

萌香 由佳 Rika

其實好佩服巴打,真係好落力推大檸檬,呢樣真心佩服

佢好慘,選左幾次都入唔到48G,但都繼續選,好堅持

btw 其實點解叫「大檸檬」?有冇巴打知?

似檸檬但大份過檸檬

根本就兩母女

lemon 雙馬尾時代真心cute
而且佢都係選左好多次先入到48g

但我唔熟所有member,有冇人整啲出名簡介,等我寫個痴線故

一開波講住神七點樣七分天下先,根住就係大聲鑽石之役,殺出一個無名小子~~救世珠帶領一班救世軍滅七國統一江湖

"紅"到上封面

八婆

但我唔熟所有member,有冇人整啲出名簡介,等我寫個痴線故

一開波講住神七點樣七分天下先,根住就係大聲鑽石之役,殺出一個無名小子~~救世珠帶領一班救世軍滅七國統一江湖

加唔加cp先?

你珠醒左呀 表情多多
呢個時候應該講“苦呀西” 刷下存在

光一bb

"紅"到上封面

呢個總選前影落

"紅"到上封面

想話比人聽可以當佢電腦咁砌

加唔加cp先?

禾珠可以同邊個cp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞