Model 3 / Y 集中討論區 (3)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
睇錯左 佢應該係簽晒1換1 啲文件等拎車
聽講ioniq 5 瘋狂加價
tesla 立即抵左好多
我係簽晒1換1 文件同過戶文件,等緊拎車
DT 同我講今個月尾拎得,但仲未收到電話。
巴打你幾時訂架?
11 月
美國電動車生產商Tesla(特斯拉)據報計劃在7月首兩周暫停其上海廠房大部份生產,以便進行升級。

《路透》引述該公司內部備忘錄報道,升級後的目標是在7月底前將工廠產量增至新高,以接近公司於當地每周生產2.2萬輛汽物的目標。

報道引述消息人士指出,上海長達2個月的封控行動讓公司原來計劃推遲。公司原來計劃至5月中旬時,於上海每周生產8,000輛Model 3及1.4萬輛Model Y。據公司內部備忘錄顯示,自6月中旬以來,上海廠房每周Model 3及Model Y合共生產1.7萬輛。

又停兩星期,未計停之前產量達唔到目標
如果夏天完入冬前又爆武肺封城停產。。。。。
11月order 12月落30000而家未有消息 自己諗
但樓上有個巴打都係11月訂,嚟梗dt 約月尾交車
Wtf, 我唔想續多季牌費
我11月尾,同埋可能我訂個隻色未有掛
清你講完即刻上淫夫睇,最貴個架貴左10皮

之前有清話訂車都無得lock價咪成班做曬蟹?
都係六個月姐
仲可以繼續排
其實我有考慮過呢部
但始終接受唔到太前衛既外殼
個殼我反而覺得ioniq 5好薯覺得ev6靚仔d
寶馬喺灣仔皇后大道東開間新showroom同tesla打對台
我以為續一季就搞掂,但最近都係死死地氣續多季
fake news
唔洗
比埋三萬慢慢等
等到咁上下DT會通知你準備文件同一換一quota
到時先搵
新牌仔第一年同第二年出車大概幾錢保費? 唔係Young Driver
都冇計,續左牌費賣出去都可以叫高啲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞