愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
雖然着十號但佢係咪真係轉型做十號先
呢件ok
正路簽
保拿斯 純翼 扭波爆爆人
呢件里昂左反後防出身之後踢翼
依家踢埋正前
今年第一年英超26場9粒
算ok
有幾隊想簽 簽到先講
Gibbs white都叫25m
不如Cornet 17m+Adama 10m算 鳩跑鳩衝落底俾到波鴨仔算
Borja而家椰子又mon住 都係打定輸數
Cornet岩我地用架啦 自己去到打天材波 好過塞死下下橫後傳
中場同右閘都好弱
https://youtu.be/T9zJVOaucCw
岩打正前 左右腳 都ok
左右腳都射到
係無助攻
自己搵食
唔簽中場死硬
無計啦,伊朗佬又出唔到錢,ffp又mon住,人又賣唔出
洗過20m都可能俾人查數簿,咁唯有希望放得出gomes、mina、唐曾之類嘅再簽一個中場借一個前鋒啦
Btw我哋仲未買到10號仔可能撚伯唔玩10號啦
辛真高又俾阿狗搶埋
仲要追狼隊幼幼30m
辛真高 簽到都未必好
佢踢慣控傳 扭完又 搓下波
同以前班納特咁 浪費左
其實點解要睇到咁淡
明明至少有三分一時間內亂
林伯要花一段時間先開始知點玩
成季傷兵無停過

正常發揮點都10-14位啦
不過前幾日聽到米高堅話林伯想打漂亮足球就真係
你老味呢句出自後防控波數一數二差既球員好撚諷刺
入波贏完我地拎3分
點知最後又門前幾碼失機
又射失12碼
有左達哥又搞到mk自信心爆棚
好深刻
新po已開
愛華頓球迷集中討論區(40)COYB UTFT Goodbye Richy暨新球季看哥頓仔帶領
https://lih.kg/3077689
估林伯應該季中炒
Chang beer is classic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞