愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
林蛇出盡人情牌 借下人都好啊
借加拉加打半季都好
無話扣分呀
賣左你咪唔洗扣囉
新班主hand over 記得抄低大屎電話
有咩事 搵佢救火
當初加盟係35m+15m add ons = 50m
依家係50m+10m add ons = 60m
不過全世界都好清楚完全係趕住賣,揾到買家又賣到60m已經好好彩
https://twitter.com/ALANMYERSMEDIA/status/1542434060244508672?s=20&t=f8pyXiNzdrO1iVqPa8BegQ
冇得要搶你入球啦兄弟

🚨BREAKING! - Harry Winks will NOT be joining Everton after Frank Lampard did ‘extensive due diligence’ on the Tottenham midfielder

(Source - Mark Douglas, iPaper Sport )

榮斯會向前傳波 create chance 多 如果肯走位既話 要打雙防中同佢汁屎就差唔多
林伯套野 唔可以同時放佢同阿里
一失波 阿里條仆街唔會追的, 而榮得Allan cover 會好牙煙
依家全世界都知你有50m 洗 一定坐地起價
榮斯打攻中就有d防守但傳唔到波
打防中就有d傳波但防守唔到
佢傳到波 向前傳波個stat 同般廢差唔多
不過質素就
車仔hijack
笑左
瘦田無人姦
抬價部
即係點 點解會由林伯黎做due diligence
可能直接同個球員傾完發現佢根本睇唔起愛記
新衫0特別
達哥應該今晚官宣?
追Gallagher Gilmour啦

唯一可取之處就係中間嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞