愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
見到賭神回家都覺得有啲心酸,係到浪費咗好多時間,任任領隊都唔多信佢
最記得高美斯俾韓狗踢斷腳嗰場,佢後備入嚟頭鎚逼和熱狗,好熱血
祝福佢返土耳其會搵得返第二春
之前有球會出價
佢賴死係度坐住出糧等完約
條數唔係做好左啦咩
做好左還做好左
賤價賣人還賤價賣人
兩樣野黎
就係做好左條數都要賤價賣人個下柒
唔好俾光頭西咁平買到 英人唔係依個價
大力神去曼聯
正常
唔通過黎柒咩
撚伯試下用佢人脈簽車仔個幾個好過啦
不過另一方面諗
愛隊係死攬英人呢方面其實無人能及
佢放得俾你既英人你都唔敢要,一係就唔高價都唔會放俾你
放得俾你已經知佢廢既例子:rodwell / barkley / lookman
唔高價都唔放既例子:john stones (50m) / rooney (33m) / lescott (25m, 當時最後一年約,放到算係咁)

不過依目前情況睇,dof又再次被架空左
依家轉會又係高層話放就放,所以戴定頭盔先
佢依家條wishlist全部都係車仔既人
gilmour
gallangher
broja
想點
防中呢?攻中呢?
Strong Hold
伊朗佬:你收嗲啦 唔駛找Dele條數仲有錢收 點解唔放
又話要踢R聯
雞巴回歸等如強援加盟
btw攻中有傳過下辛真高既
希望烏克蘭仔幫下口
如果伊朗佬覺得呢條數計落係抵既
我真係好懷疑佢係點做商人
吓?仲未賣㗎?屌
gomes又未賣,阿撚又未賣,mk又未賣
達哥新一季同呢班人夾應該勁嘔血
又清Simms
呢幾年仲未知咩料咩
1月借左去俄超呀嘛
個外殼又高又黑
破產版yaya
Gylfi Sigurdsson is said to have agreed a lucrative move to Galatasaray after being released by Everton last month.

It is claimed the midfielder will earn £1.7million-a-season at the Turkish club, despite the fact he hasn't kicked a ball for over a year, according to AS Marca in Turkey.

He would join Adana Demirspor's Birkir Bjarnason as the second Icelandic player in the Turkish Super Lig, and the ninth in the division's history.
著草去土超
土耳其衰十一冇事既咩
Big Dunc
呢個管理層真係無得頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞