愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
但又未見有人會出價

蝗買完TCHOUMENI 都唔知仲有無錢買第二件貴貨
仲有676 同vini 啱啱先鬧完交
要埋Mee又好似太多中堅,到時林伯實場場打3中堅
只不過之前季尾中堅傷患+停賽潮都照打三中堅,連隊長都逼住打中堅
ben mee同達哥夾慣,呢個月尾完約簽埋佢的話條防線就換血成功
條友變到有價無市咁

佢沉住氣踢多年
好似季尾咁
大把人要佢啦
撚伯夢想成真
https://twitter.com/ArvbSooja/status/1533759905689133058?s=20&t=9BBsHM4G_A4jbqzUtnzpxw
Richy單野咪認真啦屌
唔通真係因為被人話廢過渣古就郁手咩
仲ff 名牌黎愛隊做乜
要錢買幼齒or買gueye呢類型唔太起眼但發揮到實力既人
慢慢黎好過啦
反正下季目標10-12呢d中游位
林伯點廢都好
主場穩打穩扎
作客一咪鳩縮打突擊
應該中游唔難既
又開始傳馬賽15m-20m買mina
係就正,全隊最高薪個位走埋
但佢係更衣室歡樂組長
因為佢本身講到英文,佢仲有種可以連結南美同本土球員既能力
有時睇training片到仲見到佢會主動同新加盟既球員吹水
之不過你願唔願意用全隊最高薪養個玻璃人,而且佢係最後一年約了
達哥應該穩陣
賣mina簽埋ben mee
隨時智障mk都救得返
撇開佢名牌身份,其實佢真係打到10號位的人選
將般尼的防線搬嚟愛記
隊長又傷左 踢親國家隊都傷
主守既mk其實好正常
問題係成日要佢後場拎個波壓上條防線
佢前面又無gueye呢類勁有效率幫後防補鑊
或早期識hold波帶上去既gomes

簡單講呢隊波安守本分踢返早幾季般尼d波就有作為
佢唔惦啦 仲要30歲
近四年 入波加助攻都唔過5
雖然落場少
但占士一樣30號 最後幾年年年15+

加上isco又唔係純正10號仔
疊埋心水要 米利禾耶域好過
施格臣2.0
好過施格臣d比波就夠
???
Free agent嚟講isco同大力神算較為抵屌
再唔係就翻兜占士
希望盡快簽到個好嘅10號仔
大力神勁好多
但人地唔會睇得上我地

有無人知冰派下一站去邊

Sigurdsson to jail here we go!

Official announcement expected in the coming hours/days!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞