愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
禾比
撚蛇:高文 problem solved
慘 其實佢不至於咁差啫

般尼就正啦 2年升值10倍
no outstanding weakness?
覺得佢值得有一個位置
好記得當日Gomes對熱狗斷腳佢第一個衝過去,到最後佢仲爭返口氣頂入一球絕殺
佢唔係勁,但係至少唔會差過Kean同Rondon連一場都冇份出先
🗞Everton and Leicester City have moved to the front of the race to sign Burnley Defender, James Tarkowski who will be available on a free transfer this summer. Newcastle and Aston Villa are also interested
但係去到後期有offer都唔肯走
🚨Everton have made a move to beat Aston Villa to the signing of Burnley James Tarkowski. The Defender is a free agent this summer. Everton have offered Tarkowski a deal worth around £90K a week

(Source - The Telegraph)

達哥
屌 av免簽左kamara
有歐聯都唔留
下季睇嚟都玩硬三中堅
3中堅唔係問題,但係唔好係而家呢堆中堅同防中囉
要大錢買傳控中堅,但FFP下又唔可以使咁多,即係焗用現有班底最多加一個中堅
坦白講我哋邊有本錢玩呢啲陣
其實要咁打唔係唔得,不過翼衛同中堅啲走位真係要由頭學起

3中堅可以變一變,一時兩翼衛齊上,一時就3個中堅抽一個上去助攻(變返4人防線)做奇招

不過我咁諗又太睇得起呢班防衛
連美斯 / 贊奴沙/ 馬迪free agent,簽唔簽得過呢?
三中堅陣好重視個人質素
今季英超主要打三中堅既就係車仔熱刺白禮頓

車仔個人質素太高 其實無咩參巧價值住

熱刺都要到冬天買左祖記兩件先打得到
主要係中場中兩個都可以分波控制節奏先踢得好左
上半季都係好唔穩定

白禮頓用左幾年先過渡到今日個陣式
第一季porter 上任果時都主要用4後衞 主要改控傳風格
第二季先開始三中堅做主要陣式
但係佢地搞到第三季 進攻都未係好入到波
轉會窗好睇了
差d降班實清人買人
班夫 可以借走
行賀基條路
又黎曼聯二隊
佢岩9號半 雙箭頭
有少少腳法 但唔撞得
cool唔波 但有突破
有d傳波
好難用
其實借蘇媽果期
買左就好
用得著咪得囉,侯活當年幾好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞