愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
新球場其實伊朗佬點解會肯比錢起
我估係幫俄佬洗黑錢
唔知WOW咗未
原來11哥已經free agent咗
45M已化灰,渣到無
唔係愛球迷,但我買過當年你地粉紅作客果件
印哂字先兩舊幾
唔會
不過心淡
伊朗佬仆街過前紐記班主艾殊利
Sigurdsson->Prison United
Here we go⭕️💯
呢件靚過主場倒三角
滿島光
利益輸送多過真心愛球隊
唔好俾我講中,我鳩估肥bill都有份

早前傳過消息話如果賣盤真係順利完成
bill叔要離開chairman個位讓俾keyon
跟住隔一日左右就馬上話談判call off
成件事鬼到
佢accept既話馬上成為笑話
呢個offer完全係撚狗咁撚
仲要話676個deal
DoF係無份決定,又黎呢招.....好似歷史重演咁
https://twitter.com/EFCdaily_/status/1543614596845604864?s=20&t=8B1iUZcn_Bc_M0K9WnDz2g
睇翻資料原來根本無諮詢過大部份fans意見
愛隊自己in-house design team整出黎
嗰年俾fans屌到仆街仲整左個petition出黎兩萬幾人聯署要改logo
後來公開投票個陣好彩投左個正正常常既

不過英國球會唔係興用圓形logo咩
之前鏝同車都選擇左圓形logo

https://www.canny-creative.com/everton-fc-right-rebrand-twice/
香港球迷會個logo 勁靚
有中銀 有IFC
幾時發生既事?有無圖
伊朗佬肯比錢買人
但管理不善 買垃圾姐
仲叫埋冠軍教頭
其實唔差 係伊朗佬少玩FM
成日做水魚
艾殊利仆街好多
好少中下遊 比咁多錢買人
又比d教練任玩
雪人賣人
佢買嘅人未又係幫俄佬左手交右手,托柒同黑燒邊會值呢個價
同埋買賣人又不斷干預dof同head coach,搞到球隊亂到不得了,伊朗佬唔該做一個好事就嗱嗱聲賣盤俾人
唔值呢個價 都有錢玩下

肥佬以前簡直乞兒足球
又老細足球
紐記球迷先明
無咩邊個老細差過艾殊利
紐記肥仔利
年年都唔比錢買人
試過有幾年吹水
會比錢買人 跟住又無比
嬲到班友跳掣
又係球會抽走d錢
聽Ashley out聽左十幾年
賭神去返比錫達斯
菲臘斯簽六年諗起我地文員都係簽左六年
唔好迷戀小妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞