愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
睇新聞話愛隊開90k俾達哥,呢個數同上面班人比算ok啦 達哥黎到都係打正選
gordon td呢啲球員係唔可以俾太高薪。。。要慢慢養每次佢扭計先逐啲加上去續約
傳辛真高
https://twitter.com/readrovers/status/1530987854595334146?s=21&t=7jth5rWNBgPcQiWS5ipLVg

大鄧應該個時跟25安走
起碼去大會同跟25安學下野好過而家比人投閒置散咁
好撚勁
佢最尾果場球王上身
無睇 佢踢得好差咩
衰過barry
🗞Everton admire Brentford Defender Kristoffer Ajer but his price tag could be an issue. Everton have scouted Anderlecht Defender, Sergio Gomez. Oleksandr Zinchenko has been touted to Everton and Newcastle United

(Source - The Athletic )
仲諗住佢返硬意甲
跟76去皇馬捧埋r聯啦
Free 走Delph 冰島 JJK
賣埋AG 雞巴
個薪金空間即刻大番
撚仔臨場調動唔得姐
組軍佢ok既
mklk幫下口
一齊stand with Ukraine
而家好怕佢同毒菇一齊出
一個癲狗咁係咁標波一個波牛咁唔用腦淨係得個跑字

失波方程式通常都係毒菇跑左唔知去邊,allan標波失位,隊長後場拎返個波死推推左埋死位比人拎到之後中堅自爆
有無歐聯其次
佢當日肯走既淨係去睇下大球會管理都賺曬啦
認同應該個陣走
諗極唔明佢留黎做咩
佢踢波好衝動 唔識個種陰濕既foul
barry呢方面雖然都係慢但佢優點係掌握到英超球證把尺
起碼佢係肯用年輕球員唔會齋講名氣
都唔明點解愛隊依家係唔識去法甲比甲葡超揾球員
條友今季根本場場都主動申請紅牌咁
新一季啲轉會傳聞好耐都無見過咁正路
全部共通點都係年輕,9成係防守球員
講到咁白 終於要走人了
希望拿拿臨走到 唔好俾高層有借口遲買人
https://twitter.com/EFCdaily_/status/1531272938313465859?s=20&t=CndpldX9nYKRumcfR0x-vQ
各位手足有緣歐聯再見
好高興認識大家
巴黎快d出手
希望676可以搵到個好歸宿,早日奪冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞