愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
🚨Former Manchester United and Chelsea Chief Executive, Peter Kenyon is fronting a consortium who have entered talks to attempt to buy Everton Football Club

Heads of terms have been signed, talks are described as being at a “relatively early stage”

(Via - Matt Law, Daily Telegraph )
買dele開咗先河
伊朗佬洗乾淨晒啲錢起身啦?
至少500m
新球場都唔等仲唔係身有屎
Lucas 勁野黎
可能俄國唔店等錢洗要割韭菜
戰術佢可以打到好多位,不過我地隊波又做唔到波又打唔到防反,佢嚟到可能都係變跑狗
如果卡法肯留
要lucas都得
鴨仔走
要正前鋒 好過翼鋒
依家成堆翼鋒
呢條濕鳩真係球會黑歷史
早幾日電郵認鳩衰講到黎緊會點做好
轉過頭就有傳聞放出黎話賣盤

有心真係想攪好呢間球會既話
應該點都呢兩日出黎否認
如果又唔出聲既話即係又撚鳩球迷多鑊
點解個球場又會肯出錢起?
呢幾年伊朗佬用個人名義「借」左好多錢俾愛記,起球場佢都出左唔少力,成單野真係好洗錢feel
唔介意
列撚簽埋第三件
如果真係賣盤是咪會拖慢埋球員出入既進度
德甲啱佢多啲
白卡富係咪啱啱續左約 轉過頭就賣佢過德甲?
無續到
玩過fm都知
如果球會takeover既話
成個過程都有transfer embargo
唔買賣得唔借得球員
成件事最壞結果係,最後咩都傾唔成,然後無啦啦蝕左兩三星期無得搞買賣,呢個結果基本上係三輸
1. 簡安做顧問搞衰左
2. 伊朗佬上個星期先公開信講自己對球會有幾大commitment, 轉個頭就話賣盤,最後賣唔到的話佢個名係更臭,以後唔會再見到佢係葛迪遜出現。
(依家傳緊伊朗佬唔係賣曬盤,係想留返10%之後繼續留係board到)
3. 林伯更加唔洗講,組軍又拖延左
Everton’s announcement of signing James Tarkowski on a free transfer will not be made until the end of June 2022 when his contract with Burnley officially expires, due to the sensitive relationship between the two clubs from the end of the 2021/22 season. (Source: Liverpool Echo)
下年賽程好似好少少
第一場就要撚伯報恩
頭尾 boxing day 都主場 正呀
Tottenham aren't willing to meet Everton's asking price for Richarlison, it has been claimed.
老虎 676 丹尼斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞