愛華頓球迷集中討論區(39)COYB UTFT 㩒爆平安鐘的一季 展望下季

994 回覆
5 Like 5 Dislike
咁唔同嘅
一個位係主教練另一個位係助教,主教練要處理嘅嘢多好多
啲人隔離post好嬲676
有咩好嬲
我比較擔心今鋪真馬唔會出手買
咁就大鑊。。。
不過都好既 早日拎下主教練經驗
日後返黎做愛隊主教練
只不過有得選擇
去皇馬做助教既經驗會唔會好過去流浪做主教練呢。。。。
呢個回覆講緊你喎

李察利臣同雲尼素斯訓練果陣打架………..
https://lih.kg/xgEzcFX
唔知做錯咩 番入黎圍爐
見你都post咗係自己ig 笑咗
賣唔出676 唔洗旨意有新引援
雖然成隊佢最有火
都唔知你邊到惹翻黎
雖然佢有火
但唔通無人覺得佢今季射術廢左好多?
好多必入波都miss左
Adama有咩用
一直都覺得佢同托柒係冇乜分別
adama勁好多
前季未試過強姦迪尼 企都企唔穩
托柒後期唔識爆人 又多傷又老
🗞Everton are expected to sign James Tarkowski on a free transfer

(Source - Matt Law, Telegraph )

達哥黎啦
達哥嚟到係咪可以upgrade埋mk?
簽埋Ben Mee先係
終於簽後防
米拿要走?
https://www.reddit.com/r/Everton/comments/v78nw7/how_do_i_become_an_everton_fan/

how do i become an everton fan?

>

Go into your shower with your clothes.

Turn on the cold water only.

Sit down.

Weep.

Welcome to the club.

>

Hate yourself deeply.

>

Two options:

1. Have a mental illness
2. Be an American who really likes Tim Howard and also have a mental illness

>

3.8% of the world's population suffers from clinical depression. So there's a 3.8% chance you're already an Everton fan.

Upgrade hall雞算啦,mk無得救
到底點解搞一個free transfer可以搞咁耐
淨係吹都吹左兩星期
why not both
兩個都唔好upgrade
免簽埋ben mee, 賣走mina
ben mee+遠哥正選
mk hall雞後備
正解,但依家按撚伯講法係要簽四個
我諗唔明要點分配
一個中堅一個中場仲有兩個要簽咩位
676 會預佢走,鴨個位又要搵多個後備
完全唔見有消息傳要簽前鋒或者7號位
一唔覺意又要等到佢地是旦一個走左回收左筆錢先買到人
到時又要penis buy
🗞James Tarkowski is set for a medical on Merseyside with Everton set to win the race to sign the Defender on a free transfer

(Source - Pete O’Rourke, Football journalist)

希望下個係ben mee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞