剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(222)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我會好好諗清楚 真係唔知要幾耐先放得低 如果keep住食下飯咁見 真係一世都放唔低 但又好想見佢知佢近況 就算佢同我分享喺交友app識女仔嘅經過 聽完係會唔開心但又會想知
分手前一個月已經感受到佢嘅冷淡
而家不停好dum心如果當初我唔hea覆 可能佢唔會想分開
如果我唔成日搵佢 佢就唔會覺得我chur 而想分開
呢啲佢全部都分手之後先同我講佢嘅感受 好dum心 好想重嚟 好想時光倒流
想自殺 咁就唔使再係度唔開心 咁就可以以後忘記佢
冇咁多如果 冇話chur唔chur 佢都應該係一早唔愛你 先至連同你傾想唔傾就直接分
好後悔冇好好珍惜 俾自己咁任性

解決唔到 就係冇辦法解決
我覺得我嘅人生都冇意思了
珍惜下一個
個個分手都係要生要死我明 但捱過去 真正愛你嘅人等緊你
我唔想亦唔敢再拍拖 我只係想要佢 寧願一開頭佢唔好同我一齊 我可能會過得更好
新鮮感都係佢提嘅其中一個問題
同個愛嘅人平平淡淡落去唔好咩 點解要追求新鮮感新嘅人

我有挽留 一講復合佢就會黑面話如果我再講就即刻走
我同佢講普通話題佢先會同我有講有笑
我都好想佢再愛上我 點解咁多年感情 兩個星期就放得低
咁你知唔知呢個月發生咗咩事 令到佢冷淡咗啊?
我地一直都幫緊 陪緊你㗎 如果可以我哋都想盡力令到你鍾意嘅人回心轉意啦
所以我哋要一齊正視個問題 慢慢搵吓個問題最根本個原因響邊 可能你覺得全部都係因為自己錯 但係事實上係唔係呢?一段關係入邊其實從來冇話邊一個啱邊一個錯 其實係適唔適合
其實你係可能唔適合呢一個人 你有可能同姜濤同好多唔同靚仔都好夾㗎 響佢哋眼中果一啲錯根本就唔係問題 甚至可能係正常
所以 傻豬嚟嘅 嗱我哋不如慢慢傾吓 首先搵吓最根本嘅問題響邊啦 然後一齊諗吓呢一個問題點樣解決呢?解決到 解決唔到我哋又應該點樣做呢?
慢慢嚟 深呼吸一啖先 再深呼吸多啖
你而家咁急 只係會令到你更加辛苦
好似你一嚿冰響手上邊 你捉得越實 佢越快溶
所以既然你係想對方回心轉意 咁我哋近應該慢慢嚟一齊討論吓個問題響邊 好唔好?
係 之前都挽留到感覺到佢心軟 但而家佢真係好狠心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞