剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(222)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

控制唔到真係 好想而家復合 但而家一講佢就會理都唔理我
佢要我唔講復合 佢先會俾我搵佢

我諗住佢拍散拖玩下玩下都唔會認真投放感情落去
所以諗住佢玩完會返嚟搵我
我知 所以覺得自己好傻好似作賤緊自己
但放唔低而又想喺佢身邊嘅話 呢個係唯一俾自己嘅寄託
嗯 見到絲打你都好係其他人着想 不論係對方 定佢嘅女朋友
但我都見到你知道 佢係無女朋友先咁講 佢先想同你做朋友 做炮友
換句話說嚟講 當佢有女朋友嗰時 佢就唔會同你做朋友 炮友
呢一種情況 係唔係絲打你想要嘅愛情?想要嘅唯一?
佢講呢一句嘅時候 絲打你嘅感受係?佢有照顧你嘅感受嗎?

同時 其實見到絲打你係唔係唔敢想像無咗對方嘅日子會係點?好討厭嗰一種不安嘅感覺係唔係?唔緊要嘅

絲打慢慢嚟 唔好急 我地慢慢傾好唔好
不過佢好似move on佐咁,我驚我放棄一切翻到去咩都得唔到
佢問我會唔會佢有女都照做炮友
我真係唔知道自己想點 明知佢都唔愛自己 仲要作賤自己嚟留喺佢身邊
唉好啦,我會認真思考下,感謝師兄既回覆
見到絲打你都覺得對方未能夠俾到你心目中嘅愛情你
迷惘唔緊要嘅 我地慢慢撥開啲霧 一齊搵番絲打你最想嘅諗法係點 好唔好?
知道絲打你好愛對方 我都感受到 但係正正因為你好愛佢 唔想佢離開你身邊 所以就想用盡一切嘅方法去挽留佢 明白嘅 因為絲打你當對方做唯一 咁世界上只得一樣嘢嘅嘢 係人都會想要 好合理
我都好想幫到你 一齊去諗清楚先
絲打你介唔介意講多啲 你點解咁愛佢?佢嘅外貌?佢嘅性格?
呢個係我初戀 唔係因為外貌定性格 係因為一齊嘅時候feel到佢好錫我 好鍾意同佢一齊嘅時間
我知道 但放低唔到 不停諗起佢 諗起呢段時間我哋嘅回憶 特別係今日見完佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞