剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(222)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔係咁易㗎 我冇決心呀。 你都放唔低啦 你都試下唔好睇咁多佢嘅嘢啦,傷身

嗚 我覺得咁樣仲傷心 因為我係個種分手就完全唔再contact既人 除非大家係有共識咁分

咁你係諗住今日之後唔再聯絡定係點?
見到好痛
俾著我會完全Focus 唔到做野
上個禮拜五我就係差唔多情況 準備佢收工之後就去談判
頻臨完結同正式完結之間係最痛苦嘅時間

你而家生活大致正常?

可能係因為已經分咗手兩個禮拜?

今日係用一個陌生人嘅身份去見佢

其實有少少少少咁多嘅失落

因為今日係第二次同佢去街係以陌生人嘅身份
咁係咪你有啲嘢做得唔好或者做錯?
你要誠懇咁同佢道歉 如果決定咗大家分手 咁希望佢可以心入邊原諒你
係 冷靜期等待嘅時間真係好辛苦 有幾日我係狂喊

我哋談判完之後決定試下繼續一齊 不過大家都知依次係最後機會
我諗佢都無嬲我嘅 因為佢咩都無block 我
又會reply我啲story
約佢一次就出嚟
係啊 我明
我覺得呢啲情況講到最後一定會好emotional (at least 我會係咁)
自己朋友同老母都唔支持 有啲痴線
知啦我咪又係唔俾自己放低 你有冇俾限期自己㗎
其實係咪都deserve better 㗎啦 呢個世界沒有最好只有更好,要咁諗我都吹佢哋唔漲

因為同緊個唔夾既人一齊 磨合得好辛苦 不過最後一試啦

之前唔開心都係係依個post 取暖 所以希望返來安慰或者鼓勵大家。。。
大家好我係新人

上星期五同個兩年既女朋友分開左
係有少少灰 呢幾日間唔中會有啲trigger就諗返起佢
但又冇話好唔開心 而家盡量約多啲朋友充實下自己等自己唔好諗咁多

好耐冇溝女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞