剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(222)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
一齊好幾年 一個星期前分開了 佢話佢想出去玩 每日都同唔同女仔出去玩 拍下散拖 同我講話呢一年都唔好講復合 玩完想定落嚟先搵返我 而家keep住朋友同炮友嘅關係 我知咁樣嘅關係唔太好 但我放唔低 只好用呢個身份喺佢身邊同等佢搵我復合 我知自己好傻
睇得出絲打你真係好愛對方但我想問下絲打你 你最想要嘅愛情係點樣㗎?
屌 飲多幾啖茶又胃藥
今晚已經狂食胃藥
本身勁肚餓
而家即刻食唔落
同她一起8年,12月決定黎加拿大讀書諗住移民,而佢就留係香港做野應該唔會過黎。因為long D 既關係而分佐手。但我黎到呢幾個月發現自己仲好掛住佢,每日嘗試去做好多野令自己繼續向前行,但都係唔得。究竟我應唔應該放棄讀書而翻去香港搵翻佢
我只係想大家深愛對方 而大家都係大家嘅唯一 唔使過啲好奢華豐富嘅生活
只要有對方 簡單平凡嘅生活都已經好開心
真係好後悔當初唔信任佢 成日搵佢chur親佢
到而家知道之後 已經冇機會俾我改了
好想時光倒流
Take care我都試過 係咁食胃藥 但係食完冇用 係咁嘔返晒啲嘢出嚟 當時我係三日都冇食過嘢 之後就算返工要同同事情嘢都無胃口
直至食咗自己好鍾意食嘅刀削麵之後 胃口開始好返食多咗嘢
所以食唔落就食唔落啦 去到頂唔順果下 搵一樣你最鍾意食嘅嘢食返
希望我嘅經歷可以幫到你
小花?sorry 唔太明
佢唔係唔想拍拖 只係唔想同我拍拖 但又講到之後有機會搵返我
明白 最重要係想對方係唯一care絲打你嘅 其他無論貧窮富貴都冇所謂好好嘅戀愛觀啊係
但係如果對方話想同你做炮友嘅同時 對方又拍緊拖同作嘅女朋友有性行為 你嘅感受係?
我都好想知道對方咁講嘅時候 絲打你嘅感受係點?
有時太愛一個人就會失去理智 真係好後悔搞到呢個地步
到時再睇下離唔離開到 因為我知咁樣佢女朋友會好hurt
所以而家佢冇女朋友先有呢個打算
講到咁 唔值得為佢而傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞