好撚驚行入gym room

335 回覆
726 Like 60 Dislike
健身室室
岩岩去左做 揀左部單車機踩下
諗住踩完去跑下步 點知當我想行去個陣 已經見到有個PT行左過去個女仔話佢姿勢唔岩 又太快 要點樣點樣
零願做輕都唔好做錯動作
D機一定有圖示
仲會話比你聽activate 左咩muscle / muscle group
上youtube學 or搵朋友帶一次
或者 你用緊佢想用既設備
呢個應該佢望你望最多既時候
無撚謂
因間屌我視姦
影相上ig 被女拳批鬥
我一開始都係一丁友做gym ,都有跟pt ,真係有用,就算有睇片/睇現場師兄玩,都難學,feel唔到啲肌肉,或個時根本冇肌肉去feel,玩左唔夠10堂,但有用,學左基本姿勢,至今冇咁易受傷,我覺得跟10堂就夠,再多就係要操都好專。不過都真係貴,800一堂

經濟能力不許可,就跟friend 去玩,同時留意下啲人點做,同埋睇多啲片。
Ching清泉
最留意你個個就係想sell野既PT
你以為自己係明星?撚有人理你
淨係跑步夠做
其實gym房啲機每部都有指示點做同埋練咩部位,加上而家上網咁方便,輸入部機嘅名就大把教學,再唔係嘅就問吓在場啲Ching 點做,唔敢問嘅就從旁觀察,然後有空位就自己搵個輕啲嘅重量適應吓個動作先,慢慢學就自然識嘢
搵朋友一齊去
連跑步同踩單車都想教人?
而家細gym PT (有玩比賽)都係400-600,係連鎖店果啲唔知點解硬係貴啲同冇咁好經驗都有人報。

驚俾人呃可以搵呢條片啲健身室:
https://youtu.be/EIi6ThrG8BE

無樣無波無身材
根本無人望
有冇波?有既話著sport bra大把人以屌你為目的埋黎教你
冇人會理你做乜 可以偷睇人哋點做/睇下片
不過gym啲大隻仔都好好 會教你、傾兩句
等於book左羽毛球場但你唔識揮拍
仲串到唔學
我會望啲大隻仔點操,望到實一實諗住學下野,點知佢地仲驚過我
唔駛理人,一係就上網睇片先.
同埋做負重,就做輕D先
再可以偷睇其他人點較、做部機,自己再學

試過有人黎話竹我點點點
講完就走.

放鬆D
我直頭會用佢地岩岩用完既器材,將佢地既汗塗上身
吸佢地既精氣幫自己健身
去練大隻d先入gym room

一開始由輕做起 唔好急 上網大把教學可以跟
冇人會特別留意你 除非你好奇怪或者係大波靚女

Gym room入面大把肥仔排骨一齊操 有fd一齊會幾好 再唔係去康文署嗰啲有啲time slot 會有駐場教練可以問
加油啦清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞