好撚驚行入gym room

335 回覆
726 Like 60 Dislike
唔認同 男仔增肌個range可以大到好痴線
就算你話一年對一個月
但女仔做到某一個年數就唔會再增 好難再增
一個男仔認真操二三個月既肌肉量
都等於一個女仔操一世先換到既肌肉量
新手唔識咪睇youtube
大把健身youtuber有教學
每日分開練咩位,動作又拆解埋俾你
周圍啲人都唔得閒望新手
只會最care自己操成點,然後偷望啲大隻師兄同線條靚既囡練

btw我一開操都係睇蓋伊啲片學,係講解得幾好
啲女都唔係黎做運動黎露波架炸
你邊撚到睇到我重複幾次 係佢地未講之前我reply左一次 去驗眼啦仆街
買唖鈴喺屋企做算
而家好多app比哂每日成組動作你跟佢練
247間間都多人到傻
睇ching點用
要睜大眼直視望
下次操大隻就再嚟呢間嚇走pt咪得
Youtube完全夠做 但一定比有pt帶住慢少少
主要係睇youtube學姿勢 去到gym慢慢搵肌肉感覺
我都係youtube學 之後做得多就係現場再睇下有咩師兄做緊乜動作 到時上咗手要學新動作好容易
凌晨去應該少啲人掛
新手開頭先用機感受先
咩柒唔識有冇運用肌肉有冇運作你屋企做係冇撚用睇你冇做開尖
正苦必須要打針
唔覺
快極都係慢
正常都做一年半載先叫有野睇 大隻過 anson lo
好多 YouTube cut完有野睇只係佢本身有肌肉
唔駛太認真 人地目的唔係大隻
但大隻唔係咁撚易想像中好易 睇香港真係好碌少 好多時旺區真係得幾雞碎
好多人去完尖當係玩姐
證明你個人無乜自信。有自信既企係大隻佬隔離一齊workout添。你去gym前上網睇定點用囉。
體脂高望落大隻唔難
又瘦又大隻難
呢間啲pt太串我話想練氣所以做帶氧,個pt同我講唔使做帶氧,話佢平時練開腳,練多啲做squat都唔喘氣,突然叫佢去跑步都可以跑到好耐喎跟住又係咁話,其實你都知自己做錯㗎啦,咁你又唔學又唔搵人教,你唔會突然自己識㗎喎,咁你做gym為乜,你再咁做落去一係傷左唔再嚟,一係做多幾個月覺得啲肌肉冇大到,以後唔再嚟,過多幾個月我見你唔到㗎啦,咁你而家唔跟人學,我過兩日係個場見你做錯左我提唔提你好

兩日後我同個新手gym fd做滑輪下拉,佢走嚟話想share部機,然後我個新手gym fd啲動作錯晒,佢抖個時就擰轉頭扮睇唔到

半年之後:仲見到我有咩感想而家佢次次見親我都扮睇唔到
肥仔可以唔駛玩健美 純健力咪得
高大大隻就見過幾位 高大又唔係好多人敢去做尖 瘦大隻日日操爆要食夠熱量蛋白好快得
唔駛理佢傻鳩pt 佢地都算有啲經驗因為觀察好耐 咁你去247好啲好多後生仔可以一齊share機我睇你做都學到野 睇你係咪真係想目的大隻
操咗大隻之後再返p記威幾下睇下自己咩料
記住佢哋全部都係陌生人 你一世一只係會喺嗰間gym遇到佢哋 放低高我啦
你又唔出去做運動好過 又唔駛俾人望唔駛俾sell
女仔操到關你撚事 身體又唔係你
美感你撚識欣賞
凌晨玩247都得啦 無人場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞