得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
根本當初連marf都唔應該比佢入
佢同sumling val ck waiQ winwin 呢d應該自己組一隊
再比yolica入collar
宜家搞到次次都死老豆咁款
佢又做得辛苦 睇又睇得辛苦
收經人上
呢啲咪青春
少女十八無醜婦
反還反都唔好吹捧9餅有實力啦
如果擺返去今日個標準絕對係災難級
唔好唔記得最紅既Stephy外號叫鄧走音
Tune曬音都係咁
第時出live show真係見真章
應該開半咪+高音位/合唱位唔唱
冇計,而家香港人鐘意油頭粉面,或者老既女人
真係冇得比
單係講排場都吸引過viu九條街
完全帶出首歌要既活力同少女情懷
d運鏡又拍得緊湊有張力
唯一缺點係條女唱到後段唔夠氣變咗嗌歌詞
連登投票既話 連mirror都唔紅喎
我幾撚時有吹奏佢係國民初戀呀
呢段幾正
stephy 其實最後幾年進步左好多無乜走音
唱返夜驅算啦
睇進步、欣賞努力、雞仔歌喉 = 有特色

仲可以賣埋黃色濾鏡呀
ivy so唱黃歌,食黃店
真,唔唱得都起碼有啲野養下眼
成隊collar歌又冇波又冇腳又冇
鄧麗欣個史一外貌令我原諒左佢唔識唱歌

起碼佢無好似anal 果啲走出黎單飛拎男女金
好少聽人講carry唔到cookies啲歌!正常MK妹唱K level已經夠carry
要波有波

要腳有腳

要樣有樣

要可愛有可愛

要型有型

要清純有清純

要色色有色色

要青春有青春

要女人味有女人味

要跳舞有跳舞

要瞓覺有瞓覺
佢哋根本無一首歌係carry到
成個marketing 就係請一大堆打手喺度吹奏 然後全力賣廣告賺錢

女團喎
跳住唱都唱贏collar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞