得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
淨係睇D造型已經唔想繼續
小巧呢件kam野都用佢黎吹奏
真 根本好少可將cookies 同唱功跳舞 扯上關係 當係睇下MK妹 上電視既feel

唔知係對cookies 低期望定對collar 太高要求
GEM 同 VAL可以亮相:
翡翠 翡翠 翡翠 TVB TVB

ALB48可以亮相:
富士 朝日 東京 NHK TBS
到左頒獎禮連登就會有好多人蒲頭支持mirror
淨睇ivyso
完。

btw啲衫真係好撚柒核突
青bb咁做乜鳩
Sica都幾難再有日系風格表演
班collar live+冇chill club重手tune完仲衰過sica啦
Sad but true

不過Cookies年代Stephy算出得多solo
Gary Chan仲同Paco提議出solo album
我係覺得viu推collar推到唔知自己想點
好似球會買人咁,個班主買左試腳最好表現果三個之後,就唔撚理買晒自己鐘意既人,
隊波想打咩風格都唔知

你想行型格路線,要勁撚到2NE1咁先得
青春路線,成隊好似得兩三個行到,
實力又未夠,偶像有d又好醜
其實隊野係咪圍住360打造

講真,唔分乜台,sica同yumi呢首歌都贏collar
拿呢啲典型pr ac,完全靠屈
迴避問題,直接spin
一個人唱晒咁多個 都屌打collar
紅底viutv打手
錄音室歌手 佢把聲係好聽,人氣又最高
人地起碼跳呢d歌有笑容
collar連表情動作都生硬作狀
唔講以為比人拎住枝槍迫佢地唱
其實唔睇樣幾好聽

相反Mirror 唔睇樣就好難聽
要加夠四個先100歲 仲要個心0都佔左3分1 為屌而屌
日本啲idol train咗幾年咪又一樣
Cookies啲歌係幾正(CD版)
話別
眼淺
最後一塊
宇宙最強
貪你可愛
派對動物
親朋密友
Forever friends

Collar = PSG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞