得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
你班撚樣永遠覺得反向意見係tvb pr
自己偶像人見人愛
咪同樓上條sica白咭咁
幫班女儲吓真.haters先囉
之前佢地個mini concert 合唱過,我仲以為本身有合唱版添
要十年有一隊柒過佢哋都好撚難
成日見到反向意見就話人針對tvb
有冇諗過你個隊野係真係柒
無得同人比
贏撚哂
識貨
講真如果鬥樣 得ivy so可以同yumi一戰
Candy仲差少少, day真情唔入流
呢度啲人主席主席咁嗌佢,因為覺得佢代表到自己啫
上晒電視出晒街比人睇仲tune埋咁好心機
唔掂=hea下留力
你做fans兜得咁撚夾硬死撚左佢啦
咁我又話yumi出兩成力者
你講就係戇鳩鳩
你夠已經幾廿歲人
仲弱智過人地唐仔
明明講緊表演首歌
係嗰條友諗埋啲下流嘢先
仲要係成首自己唱唒 無隊友分唱
成個團好錯,定位唔清晰,Viu明明有咁多隻好牌都可以打咁爛,Collar得幾個有女團feel
好難聽
不如唔好唱歌喇
出道後幾個月終於上Chill Club,表現得麻麻哋,然後fans話只係旨在露吓面,hea吓? 真係抵你哋deserve呢啲廣告從業員知唔知點解人哋會留意Collar實力? 因為外貌無靚到可以令人忽視實力嘅程度,咁啲人梗係會聽吓佢哋唱成點啦
winka笑得好sweet
虛火

有fans少job
講實力講樣大台班靚妹未到頭班都唔叫屎波
條賤種知主流反唔到呢啲
咪反下公司背景反下年紀spin下戀童
年中九萬幾個乜乜青少年比賽
佢去左抗議禁晒佢未
不過條友毒撚開無參加過可能唔知有
就算造星最細一樣16,有份睇既應該都要被戀童喎
淫底, 正
或者10年後出一隊成隊catgirl咁樣
又成堆人去追
咁會出番個咁既post既
點輸?你都識講16碎
Ivy candy靚 但你睇下佢哋中學咩樣先
無人幫佢地排少少舞?跳幾下都好,好過佢地係度9 un

Sum 0一拍埋去好大個, 造型要執執啦
即係話collar hea鳩後面隊band
仲有成個廠嘅同事

其實觀眾只睇outcome
佢地hea定認真係佢地自己先知
但sorry出到後個成品係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞