得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
佢個feel幾似修女ca
佢地啲衫真係
成日都綠色搭黑色
著得青春少少唔得?
係要成個老姑婆咁
真,佢咁撚beta唔知點做經理人
花姐個格行出嚟都食得住班仔
你要問下設計果個同wing

Cls次次d衣著都出事但又keep住再出事
譚伯都讚過陳凱詠
陳凱詠仲好感激譚伯
又係金魚妹

譚詠麟是當年選她做主播的評判,不時過她幾招。「校長很好人,一開始他選我出來,已經叫我表現要好一點,後來跟他到台灣工作,我去做採訪,他就叫我帶多幾套衫,要執正自己,他還教我做訪問要轉換角度,因為被訪者成日講會好悶,我跟他工作時看到他不單止自己enjoy,亦會令身邊人很開心,每次見到他都好期待,可以跟他學習又有好東西吃。」
飛雞商務而家咁撚懶 圖都唔撚貼
收唔足糧?
sica正好多,一個都屌打曬
其實著得正常少少 唔洗好華麗好靚都收貨
但佢地d look同埋衣著真係好撚肉酸
day都比佢搞到越黎越柒 唔知以為就黎30歲

睇個表演要諗到食
你睇啲幼稚園畢業表演係咪都會諗下個細路既胴體
出道半年唔夠,體諒下啦
Stephy已經好老喇
咪玩啦
viutv d 服裝應該要空難死
許日著件tee 都好過佢地服裝

https://youtu.be/R_avRdyjnPw
兩個都係86年
Kary似四十頭
Sumling似廿尾
然後走去吹奏前者
真啊 唔係佢後生的話 真係好撚柒首歌青春氣息但佢要着西裝褸
先唔講唱功
但cookies d 女先係女團樣黎嫁嘛大佬
Day造星佢可愛,性感,型 都可以但依家唔知係痴等死魚眼多定公司要求,下下都係到chok
先唔理唱功
但係viu d 梳化服咩事....
Helena Angela邊忽係女團樣
大過360兩歲姐佢都唱得 搵返4餅有咩問題
stephy 真係史一本土mk妹

呢首歌真係唔係考唱功而係要夠青春
譚伯啲反應最直接 扯晒旗咁
我都留意左好耐
唔知點解佢d廣告成日要pair著marf一齊西口西面
又化到個嘴好似紅唇蛙咁但又唔係靚

反而ivy candy就一齊賣青春其實day應該跟佢地呢個組合仲夾
GAO唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞