得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
驚喜家驚嚇
有乜問題
Cookies九餅係唱歌難聽,舞又唔齊,但當年起碼賣青春無違和感,同理Twins。
依家Collar連統一風格都做唔到,年齡差太遠,可愛青春又唔得,性感女人味又唔得。

目前嚟講依隊暫時吸引唔到我,唔係好知Collar想點定位
我話佢差過cookies並唔代表cookies係神枱
香港人對聽歌既要求低左咁多?
呢隊野係咪走奇怪路線
係360 carry唔到姐
識唔識中文,小學未畢業?

就係要出嚟
佢明明應該02-04年出道 遲左差唔多20年
不過個陣對手咁多實力又強過而家
會唔會未出道就比人淘汰左
同有Viu PR鏡粉屈人話上面果班大陸仔靚仔過Mirror班大陸仔就係本身支持緊大陸仔一樣道理
佢睇TVB睇到智商小學程度都冇
唔好怪佢
有pr 都唔係真係求其執幾件mk妹就開壇吖,除非呢個係大型社會實驗
實驗下無壞,每條女都係幾千蚊個月啫
睇下小丑都好
首歌咁青春唱到咁
真係唔識欣賞
食個黃店就有班人又衝出黎捧, 雖然佢地話viu唔係靠黃但又忍唔住要打飛機
佢哋好樣衰 可唔可以唔好講佢哋
反viu啲user 真係老是常出現 有viu嘅post一定有佢留言
老實講 覺得winka表情好浮誇 too much
唔明點解係咁煲
認同 好撚難聽又弱智
見上面有人反cookies

其實唔係話cookies 好好
但<心急人上> 的確係香港女團經典

twins 係好紅, 但佢地有無邊首快歌「肯定」經典過心急人上?
明愛暗戀? 愛情當入樽? 大紫大紅? 呢幾首比人翻唱少好多

要唱返cookies佢地個feel唔容易
女團歌 心急人上一定係經典啦
油不是八十年代 我阿婆都聽過
果時好似得組合一個term
如果而家計
Twins應該係二人組合
九餅先算係女團
人數差咁遠以現今準則好難比較

揀人已經錯哂,你話揀有實力識跳舞嘅,係香港有幾多個願意花時間搭車開Youtube睇跳唱,咪又聽耳機就咁播歌。揀靚女都有人關注下,自己又唔係好唱得,歌又出得少,唱其他歌要考唱功時出哂事
定位就係廣告從業員 乜廣告都接得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞