得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
你試過跳唱未
你睇而家嗰班無tune 音 應該難聽過你老母唱歌
MARF真係好撚樣衰
對死人眼有冇得搞搞佢
其實好過乜collar
連登仔唔好因為佢TVB就反啦
把聲差少少
D YouTube 留言咪一樣瘋狂讚好
政治正確害死太多嘢
一望到佢個樣嚇到睇唔到落去
其餘7個都ok,但頂唔順360扮青春
佢同360都好驚嚇

一開頭以為連登反collar係唔係都屌 點知睇完真係好唔掂 呢首歌唱成點都唔係最重要 問題係點解可以青春活力甜美可愛一樣都無 cookies同twins嘅歌已經係最易handle㗎啦
三大毒瘤 西面Marf 老女人360 柒頭Gao
你都on撚鳩,講波佬需要好波過美斯先可以評佢好唔好波?好心唔好係度臭蟲論啦,唱得難聽就係難聽,見佢著水手服跳下舞就上晒腦,用jer聽歌
幾時有搵你黎比 你閱讀障礙?
我拎collar黎比又唔得 又係球員同講波佬嘅分別?未做晒功課就咪撚上連登啦on9
講豬閪輪到gao marf都未到day啦
一首咁青春活潑既歌可以唱到死老豆咁款
都幾好野
淨係睇過決賽同琴晚chillclub
Marf無想像中西喎 都多表情同笑 似係本身個樣cool
決賽個陣無疑係最有星味同charm

Ivy決賽好難聽 樣係呢隊裡面最靚但係好普通嘅靚女...
似大學裡面受歡迎親和力高 但講靚唔會諗起佢個種
琴晚算唱得ok

心零樣係格格不入 但係琴晚算頭3唱得好
唱黎講So ching最唔得 外表又無乜特別

Day樣qq同有特色 明點解會受男仔歡迎
Candy少懶音 不過擺pose用心識做

Gao無咩特別
Winka唱係突出 不過單飛難啲紅 似會最多係kendy suen個種熱度

總睇成隊都跳得算齊 好過mirror好多
比我有飛會寧願睇佢地 雖然一樣係得一個人唱得
但起碼多咗樣群舞睇得過
【Viu1 娛樂新聞】Marf逐一點評COLLAR成員 坦承差啲同經理人有心結
1.4K
Views
Apr 3

https://m.youtube.com/watch?v=2itV2z8B_nQ
360假唱得好明顯
主席ig 自彈自唱18 正到
點都好過tvb班小學雞

afterschool就去補習啦,學咩人做明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞