得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
Marf又真係幾似kary
其實而家Collar呢個陣容真係當時追造星嗰班觀眾揀架
可能當時個個以為個團會係GC,因為當時牙Marf喺節目由頭帶到尾,女團實有佢份
唔知原來都係廣告從業員
同埋Ivy So同Candy雖然人氣高呢樣嘢有喺ig follower反映
但決賽嗰陣講緊都叫睇返唱歌同表演,無人會覺得佢兩個贏到
最多希望兩個其中一個入到女團,最後點知兩個都入到
呢首歌都可以唱到咁難聽
Day 玩跳舞俾人賞識帶去韓國都唔計
咁計埋360囉咁
Guo soching marf 360
4個啦掛
其實係造星4咁好笑,明明有cast過,識跳舞嘅參賽者就真係剩係識跳舞啫
既然viu初初諗住搵女藝員,就唔好改口組女團啦
同埋係香港先睇唔起dancer啫,韓國有Street Women Fighter啦
大兩個月
其實呢三個唱就夠,其他可以做伴舞
哩 3 個齋出黎笑吓,其他淨係捽碟就贏
得一半人啱feel

忍住佢地副尊容 聽晒之後
覺得Teresa同miki其實都叫聽得入耳
https://www.youtube.com/watch?v=9dbrS3WR4V4
根本首歌就同年齡唱功無關
係睇你有無energy, 每個人係咪投入去唱
Marf甩唔到閪口閪面護士樣
站你老母
大陸狗
我直出raw
洗唔洗比你檢查過先可以post啊
即係邊間公司
Sica屌打
平時唔覺chill club tune 音咁明顯
但今集聽落….
白你老母 戇尻
好奇一問 香港人係咪睇自己人果陣特別harsh 韓團啲女都係五音不全㗎喇 都係睇女姐 利申 淨係睇Candy同ivyso個樣 冇理唱成點
嗰個女仔唱功起碼勁過呢條video入面嗰啲
比教好奇點解你一開始唔計360做dancer
人地做過Aga 林憶蓮 郭富城 演唱會dancer
仲要排舞教舞 老師級
Marf 同Day 其實都只係有跳舞經驗 唔算dancer
你唔會當學過舞就係dancer 出身啊
咁我小學學過唱歌都可以係唱歌出身?
改到咁撚樣你邊到心急呀?
心急? 睇過?
Miki先係最靚嗰個,又有美腿,嗰時啲friend爭論豬sa同屎塔肥邊個靚啲,我會話你哋慢慢爭,留返Miki俾我就得
真係樂華走都啱,有排都出唔到道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞