得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
可摸以 ivy candy day小分隊唱呢首歌
最多加埋winka
雖然360係老
但”年紀最大果4位加埋成百歲”依句講緊平均都係25歲咋喎
marf 個樣真係好撚肉酸
好撚似一座黑面神咁, 同成隊係完全格格不入
Sica個版本仲好過佢地
雖然唔想講
但真係屌打咗Collar
一條友又跳又唱
仲要感覺青春過Collar好多

芯駖都係單飛算啦
心急人上完美暴露咗佢缺點
邊度有樣
心0真心好撚老,嗰陣班連登仔真心仆街,讚到佢都以為自己乜鳩天花板

仲有,點解佢地啲造型,次次都咁撚重強國味,仲有soching個樣真係好老泥,牙Marf好似賓妹,gao個樣勁似sing con比人逼入團湊夠數,呀Day好撚腫仲要chok晒樣到底靚咗邊一忽?

香港人啲口味我愈來愈唔明,造星4啲質素真係差到癲,花姐係咪玩鳩Wing?
是但啦,白卡起碼有野睇下,好過班路人甲 就好似呀儀一定好睇過你老母一樣
老撚到仆街
笑撚到仆街
利申 四朵金花屌打collar

大鼻ching好似偽娘真係
成隊人外型好唔夾、好顯老、一D青春、一D又老,望落以經唔吸引,再加上唱得難聽,真係無得攪
除非好似餅女咁,踢走幾件,得番ivy、candy、day、so ching, 呢4個行出黎視覺效果統一D,至少唔唱得都睇得下,一定好過而家,marf個樣太串,心淩太老,好熟女….完全融入唔到,成隊人太極端,衣著就更難配合,一係就著到過份成熟,一係就扮後生,睇得人好尷尬
Sumling點睇都似四字頭啦
其實唔明點解佢地隊嘢個定位咁奇怪,著到咁又要唱呢啲歌,揀人個年齡層又差咁遠,乜style都行唔到咁
索到唔認得,以為韓星
其實係咪咪嘴 點解睇落咁奇怪
仲要係keep得唔好既四字頭,人地Ali 39歲都仲係索,心0根本對比返同齡都唔靚,又粗壯,元朗鋪仔賣mk衫啲sales 咁,我情願屌李麗珍溫碧霞

神枱已經搬到9餅>>>>>>>>>>>collar
唔係咪
係tune到over左
淨係青春已經贏
等他愛~ 果句,隱約有啲甄妮嘅味道
Ivy So 個肚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞