得罪講句 Collar完全carry唔到呢首歌

753 回覆
1496 Like 196 Dislike
你連自己講緊乜都唔知,我有無試過跳唱同覺得首歌難唔難聽有咩關係,難聽就係難聽,一如講波佬甚至普通睇波嘅人,都唔需要自己好波過美斯,先覺得佢踢得佢好唔好。仲以為個類比係講緊Collar,有閱讀障礙就叫你老母接返你返去啦
Sor 起撚左雞皮
你知唔知你自己講緊啲乜嘢啊懵撚
問你試過跳唱未=叫你跳唱要勁過佢先講得?你自己睇多次你嗰個咩講波佬要踢得勁過足球員個例子先啦,諗都未諗過兩樣野中間嘅關係就沖出黎7

我問你試過未擺明係想突出跳唱嘅難度再用collar 做比較 頭先覆完你都未撚get到 未撚見過人咁閪蠢
因為唔記得左360囉

Marf day點止得跳舞經驗呀
佢Pt做過dancer都唔叫dancer出身
Day 細個玩過舞團添
2個以前跳到咁pro都唔叫dancer出身
洗唔洗幫人洗底洗到咁
你有咪盲㗎
yumi 嘅青春氣息隔住個mon都湧出嚟
sica 除左係著套校服之外唔見有咩青春活力
更加唔好講collar
呢條女影撚衰日系
明明成團果時係sell跳唱
而家成日都企起度hea唱
違反商品說明條例啦
女人天花板
出道年齡天花板
其實係咪美化左舊時
Collar的確唔算好…..但都唔好迫自己話cookies正啦

利申:2R派。我睇女
同一集前面咪跳唱左兩首
YUMI
Marf 囧樣,塊面腫,冇好感
Ivy 唱歌有進步,靚女,青春,瘦咗
芯0好老,有種懷舊金曲夜嘅感覺
Soching個樣同mirror Jeremy 愈來愈似樣(都係唔靚)
Day有身材,夠青春,可以接受,但唔算好靚
Candy 塊面好方好方好方
Gao 對腳粗,冇少女感覺,似運動員出嚟唱歌,對住鏡頭眨眼,搞唔掂熄咗電視
Winka 唱歌ok,但個樣唔掂,似某一個動漫人物
下?唔係啩咁撚樣嘅水平諗住開演唱會?

大貪咗少少喎乜連廣告從業員都撈唔掂咩
因為前面已經跳唱咗幾首?
兩邊都無追開
但齋睇相同片 Yumi幾靚 其他三個都唔得
另一邊就Ivy靚 candy笑容好
今年20週年都冇合體
應該冇機會㗎喇
女團COLLAR藉着新公司記者會再度公開演出,隊長Gao表示心情非常興奮,因為只在出道記者會演出過新歌《Call My Name!》後便沒有再現場表演,所以很期待與粉絲見面,至於原定3月的演唱會,現延至年底舉行,但最終日期都要睇疫情

好癲一成團已經話3月開演唱會,睇係想借mirror會嘉賓去引d粉搶飛
Miki同Kary反咗面
係好睇過8條女既
但廢老台出品
唔知點解好厭惡
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞