17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
HKUBA year1 entry
City tvb offer god
bu city offer
有冇人同我一樣擔心offer既同時不停咁諗就算拎到offer 畢業搵咩工
好驚要乞食

讀文科第時都唔知有咩做
之前覺得有offer就一天光哂真係好天真
不過唯有見步行步啦 船到橋頭自然直

係會自然直,仆直個直

入到U一定要更加畀心機讀書追hon 搵多啲intern

都唔知搵唔搵到 第時又讀到成隻狗咁
冇眼睇

又難讀又難搵工

說好的U life呢?
唔係掛 cgpa3.4會唔會都無senior offer架

你講poly? 今年D cut off唔係3.5就3.6啦,連ITC都3.4

唔撚係掛屌

唔洗驚,7月份果班高GPA人放OFFER出黎會低小小
7,8月係N手飯時機

如果poly打電話黎問對second choice有冇興趣,咁係咪有少少機會食到n手飯

你係幾號 幾點收到電話既
亂入一問 cgpa 3.2 cityu IM有冇機
利申 business科asshole仔 想下年報
代女朋友求下星期收到poly電話
PolyU ITC offer god
CityU IM offer god
BU ECON offer god
收到捐1000去宣明會
City ppp year 1 entry
Cu gpa year 1 entry

巴打cgpa 幾多 我cgpa 3.8x city ppp year 1 waiting list
Hku nursing offer god
Applied soci ais offer god
亂入一問 cgpa 3.2 cityu IM有冇機
利申 business科asshole仔 想下年報

有, 但要睇埋你interview表現如何

唔該晒

EdUHK
2月in edu psy仲有冇機會食n手飯?
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56
已收offer 多謝offer God
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56

我有個fd都係3.5x已經有
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56

聽日就係星期一啦
ais會唔會發力
Offer god
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56

聽日就係星期一啦
ais會唔會發力

3.5x都未有
我仲低過3.5x
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56

聽日就係星期一啦
ais會唔會發力

3.5x都未有
我仲低過3.5x

我都低過3.5
AIS offer god
AIS 啊!

我都等緊AIS
你cgpa幾多

3.56

佢3.5幾?上星期一好似有個3.57話收到
Ais offer god
Edu psy offer god
下個禮拜二EdU 叫我交transcript 但係到宜家都無消息 好怕怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞