17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下有冇人收到POLY ACCT N手飯?
有冇巴絲有報Chem tech yr 3而收到offer?

出左N耐啦
祝大家有心儀UGC offer
已經拎左HKU Engine(EE) offer, 不過要由Yr1讀起(Prof 話Department會做Credit Transfer 變Yr2)

多謝offer god, GPA god, HKCC lecturer.
祝大家有心儀UGC offer
已經拎左HKU Engine(EE) offer, 不過要由Yr1讀起(Prof 話Department會做Credit Transfer 變Yr2)

多謝offer god, GPA god, HKCC lecturer.

恭喜

介唔介意問下你dse中英/ IELTS幾分?
asso year 1 定year 2 ?

Dse20分 asso year 2
ielts過左期無upload過

Sor 睇漏中英 中4英4

嗯 中4英4幾有優勢..
我報英文 得3 .. (我知報英文major黎講好低)
cgpa 3.6/4
仲要只係year 1
但慶幸佢比我in, 唉 希望成功.
希望佢都睇下我asso 既英文科成績..

利申: Asso都係讀英文系

我個frd 中3英3都得
所以比d信心啦!實得架

哇... 太好了..
佢係咪year 2 同埋無考IELTS ?

係 gpa3.01咋
放心啦 教大都睇重interview
你面試正常同gpa過3基本應該都ok架啦

多謝你..
你最後揀左邊個offer?

好肯定同你講,YR1報,一定會睇DSE成績多過ASSO
你中英得3,報英文機會好細,而YR1 係要係jupas位放出黎,得10%位比non jupas 而YR2報就唔同,多數睇ASSO成績,所以點解2者分別咁大,GPA,DSE都係
而英文教育,佢前置條件jupas都好似剩係收英文LEVEL5
你ASSO要報,ielts最少有6.5-7先得啦

cgpa 3.6/4
仲要只係year 1

所以比d信心啦!實得架

哇... 太好了..

係 gpa3.01咋

多謝你..

你中英得3,報英文機會好細,而YR1 係要係jupas位放出黎,得10%位比non jupas 而YR2報就唔同,多數睇ASSO成績,所以點解2者分別咁大,GPA,DSE都係
而英文教育,佢前置條件jupas都好似剩係收英文LEVEL5

你意思係 有人有jupas offer 然後唔要, 放出黎既offer會比non jupas果批 反而唔係比jupas果批?
City tvb offer god
想問下近排有冇人有呢科既任何消息

今日好似係上一round offer嘅deadline 希望多啲人放offer啦
AIS PPP GIS 屌你老母
im啊!!!
im n手飯幾時有
認真問 business 3.08 gap yr有無用
咩科都肯

cgpa 3.6/4
仲要只係year 1

所以比d信心啦!實得架

哇... 太好了..

係 gpa3.01咋

多謝你..

我英教係asso year two報啊
City tvb offer god
想問下近排有冇人有呢科既任何消息

今日好似係上一round offer嘅deadline 希望多啲人放offer啦

快啦
im n手飯幾時有

巴打in左未?
im n手飯幾時有

巴打in左未?

第1round in左
過左reg day 之後先收到想要嘅offer 可以點做
AIS PPP 呢幾日都冇派過?
im n手飯幾時有

巴打in左未?

第1round in左

status係waiting list?
可唔可以講下咩gpa同IELTS
求女朋友 polyu itc god & offer god

派offer既人 身體健康 心想事成
收到既 捐一千比宣明會
想問cityu 幾時admission day?
AIS where???????

cgpa 3.6/4
仲要只係year 1

所以比d信心啦!實得架

哇... 太好了..

係 gpa3.01咋

多謝你..

我英教係asso year two報啊

報senior啦

cgpa 3.6/4
仲要只係year 1

所以比d信心啦!實得架

哇... 太好了..

係 gpa3.01咋

多謝你..

你意思係 有人有jupas offer 然後唔要, 放出黎既offer會比non jupas果批 反而唔係比jupas果批?

係total 學位到10% nonjupas 90% jupas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞