17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔係掛 cgpa3.4會唔會都無senior offer架

你講poly? 今年D cut off唔係3.5就3.6啦,連ITC都3.4

唔撚係掛屌

唔洗驚,7月份果班高GPA人放OFFER出黎會低小小
7,8月係N手飯時機

如果poly打電話黎問對second choice有冇興趣,咁係咪有少少機會食到n手飯
請問大家知唔知polyu LEM 係咪已經派囇offer架啦?

你講poly? 今年D cut off唔係3.5就3.6啦,連ITC都3.4

唔撚係掛屌

7,8月係N手飯時機

咁都叫有少少希望 多謝巴打
請問大家知唔知polyu LEM 係咪已經派囇offer架啦?

上年派到9月頭 cgpa2.99
有冇人知poly入唔到sy會唔會有year 1 offer

你報個陣佢下面有得tick埋 考唔考慮year1 你冇tick可能佢就唔會搵你

唔撚係掛屌

7,8月係N手飯時機

如果poly打電話黎問對second choice有冇興趣,咁係咪有少少機會食到n手飯

City ling
EdU
有無Hku 既telegram group?

加1會唔會有group join

Support
cityu mae offer god
Polyu acct offer plz
Tvb offer god
Bu commu offer god
Hku journal offer god
帶我離開石門啦
AIS
屌老母 hku未出confirm email 咁我為乜爆4屌你老母

有冇人星期一打撚爆office電話

Support

無既話會不如開個?
屌老母 hku未出confirm email 咁我為乜爆4屌你老母

又話2星期
連ling u都無得in 是否悲哀
7/8月有N手飯offer就好
不過ba科係咪難d

又話2星期

我都收唔到

Support

我地想join

Support

我地想join

https://t.me/joinchat/D0pXeAwegq3Y5DYYx4rSVQ

岩岩開左個gp 有興趣既可以入

Support

我地想join

https://t.me/joinchat/D0pXeAwegq3Y5DYYx4rSVQ

岩岩開左個gp 有興趣既可以入

我之前入左個係有5x人 不過我share唔link

Offer God

EdUHK
得3.32係咪無緣city 既AIS?
7月繼續拜city offer god
有冇人同我一樣擔心offer既同時不停咁諗就算拎到offer 畢業搵咩工
好驚要乞食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞