17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
係咪七月先係n手飯高峰期

感覺已經好多人揸實唔會放

有frd揸住3個offer唔放

純粹未揀好定點

想揸耐啲,show off比啲親戚睇

揸你老母!講笑...大哥快放飯...個乞衣砵等你啲飯

屌,我都等緊
最後啦,七月,offer神
有人收到hku個confirm既email未

仲未有
有人攞到之後可唔可以上嚟講聲
各位大佬 高抬貴手 畀啲飯我食下
City mc ais offer
Polyu offer god
Cu offer god
Hku offer god
深夜拜offer god
Cityu offer god
Polyu offer god
7月 最後啦
7月

唉 offer god
HKUBA year 1

咩gpa
過左reg day 之後先收到想要嘅offer 可以點做

你收到咩offer?

Shitty ece, 等緊poly

city我淨係報左bse 完全無消息 以為你已經有poly offer
City offer god派比我未啊
Ppp ais tvb mc

mc 你gpa 幾多
各位大佬 高抬貴手 畀啲飯我食下
City mc ais offer

mc 你咩gpa

仲未有

未有
Offer god 比個offer 我啦

仲未有

未有

有冇商科人收到
太空人 Business cgpa 3.7x, yr 2有冇希望

你去報ust, 應該已經會有interview

ust bm今年interview cut off 3.67 3.68咁上下

有冇人BU搞曬手續轉咗status?
(仲係offer accepted)

我仲係offered

問過職員話冇咁快轉
但係都有啲擔心驚做漏野

我都交曬做齊啲嘢 但都係offered
絲打係由offered轉去offer accepted?

冇記錯嘅話應該係

係咪都係親身去BU交嘢meet offer 因為我見網上好似咩都整唔到 突然好驚 交左錢交左文件都冇轉status

係呀
佢上星期話12號都未到未咁快會轉
但你連offer accepted都冇轉就不如打去問吓
教大Language studies (English Major) Offer
LingU Contemporary English studies offer
LingU Bachelor of Arts offer
city tvb offer god

仲未有

未有

我到未有 幾時先有架

仲未有

未有

我到未有 幾時先有架

今日admission office係咪唔開?

仲未有

未有

我到未有 幾時先有架

今日好似開

仲未有

未有

我到未有 幾時先有架

今日好似開

開9:00-12:30
冇interview, 係咪可以收檔
7月都唔會有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞