17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
過左reg day 之後先收到想要嘅offer 可以點做

你收到咩offer?
有無人呢幾日收到Poly/City電話
戇鳩去左旅行無開漫遊

咩科

Poly Gscm
City mkt/mgt/IM

同問 poly EE/TSE 出左未
poly有新政策
啲offer要俾上頭approve咗先出到俾你地
好似係
poly有新政策
好似係

approve啲咩
poly有新政策
好似係

approve啲咩

我都收倒風唔再出新offer
其他就唔知嚕
唔係放流料 但有錯勿屌
難分真與假
有冇人BU搞曬手續轉咗status?
(仲係offer accepted)

我仲係offered

問過職員話冇咁快轉
但係都有啲擔心驚做漏野

我都交曬做齊啲嘢 但都係offered
絲打係由offered轉去offer accepted?

冇記錯嘅話應該係
有人收到hku個confirm既email未
City IM 7月offer God 請上我身啦‼️‼️‼️‼️
求AIS
poly有新政策
好似係

approve啲咩

我都收倒風唔再出新offer
其他就唔知嚕
唔係放流料 但有錯勿屌

7月都未到wow
HKUBA year 1
有冇人BU搞曬手續轉咗status?
(仲係offer accepted)

我仲係offered

問過職員話冇咁快轉
但係都有啲擔心驚做漏野

我都交曬做齊啲嘢 但都係offered
絲打係由offered轉去offer accepted?

冇記錯嘅話應該係

係咪都係親身去BU交嘢meet offer 因為我見網上好似咩都整唔到 突然好驚 交左錢交左文件都冇轉status
cityu mae offer god
好想知city media and comm gpa派到幾多
好想知city media and comm gpa派到幾多

好似3.6x?
City 今日轉左condition met

??

EdUHK

Offer God

好似3.6x?

屌我得3.4x 係唔係可以收皮
過左reg day 之後先收到想要嘅offer 可以點做

你收到咩offer?

Shitty ece, 等緊poly
岩岩poly打黎問我要唔要spa offer
但我reject左 如果仲有人等緊既應該唔洗咁擔心

巴打咩cc ? 之前有in ?

hkcc 有in
City offer god派比我未啊
Ppp ais tvb mc
係咪七月先係n手飯高峰期

感覺已經好多人揸實唔會放

有frd揸住3個offer唔放

純粹未揀好定點

想揸耐啲,show off比啲親戚睇

係咪七月先係n手飯高峰期

感覺已經好多人揸實唔會放

有frd揸住3個offer唔放

純粹未揀好定點

想揸耐啲,show off比啲親戚睇

揸你老母!講笑...大哥快放飯...個乞衣砵等你啲飯
太空人 Business cgpa 3.7x, yr 2有冇希望

你去報ust, 應該已經會有interview

ust bm今年interview cut off 3.67 3.68咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞