17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Offer god
冇interview, 係咪可以收檔
7月都唔會有offer

冇得in 真係要等N手飯中的N手飯
繼續拜offer god
City
offer god
冇interview, 係咪可以收檔
7月都唔會有offer

冇得in 真係要等N手飯中的N手飯

等等等…
poly eie仲有冇n手飯
Ust un左仲會唔會有n手飯
Ust un左仲會唔會有n手飯

冇。。
7月喇
AIS你繼續派offer啦好無

有人話eie full左
City tvb offer god
Offer God
想問下咩係tvb offer? 恕我無知
又幫女朋友拜
求poly下星期打電話比我問我要唔要offer
city im offer god
Bu econ offer god
Poly itc offer god
收到既捐錢去保良局
ppp gis 星期六都要屌你老母
poly有新政策
啲offer要俾上頭approve咗先出到俾你地
好似係

approve啲咩

我都收倒風唔再出新offer
其他就唔知嚕
唔係放流料 但有錯勿屌

7月都未到wow

姐係cut學位囉 一早講過今年cut左大半
一開波UGC果邊就批左senior開幾多個位,而唔同科都會收到senior數目,
以往剩係出offer出夠就ok,但依家,佢要將你D資料比上頭睇,ok左先再出
限住左offer既數量為左就係要收D高質D既學生
poly有新政策
好似係

approve啲咩

其他就唔知嚕
唔係放流料 但有錯勿屌

7月都未到wow

一開波UGC果邊就批左senior開幾多個位,而唔同科都會收到senior數目,
以往剩係出offer出夠就ok,但依家,佢要將你D資料比上頭睇,ok左先再出

其實好正常,前幾年大把non jupas 既人讀到收letter唔過2要defer又成,學校高層覺得班學生質素太低,成日要用extra既資源去幫佢地,所以今年就改左唔再亂收non jupas既人,所以點解今年cutoff高左咁撚多
繼續拜offer god
等待BU /City n手飯
poly bse n手飯
Diu ar 7月啦
Hku nursing offer god
Poly Shipping offer god
Offer God
poly有新政策
好似係

approve啲咩

其他就唔知嚕
唔係放流料 但有錯勿屌

7月都未到wow

其實好正常,前幾年大把non jupas 既人讀到收letter唔過2要defer又成,學校高層覺得班學生質素太低,成日要用extra既資源去幫佢地,所以今年就改左唔再亂收non jupas既人,所以點解今年cutoff高左咁撚多

姐係有offer都唔派?

有人話eie full左

問左office?
有冇ust 仲未收到confirm offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞