17/18 學年non jupas&副學士專區(61)個個有offer

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
edu ugc offer 我除此之外別無所求
polyu offer god
由上年九月追post追到依家真係發覺有啲人冇offer係冇原因
由上年九月追post追到依家真係發覺有啲人冇offer係冇原因

你有?
Polyu offer god
Cu offer god
Hku offer god
Poly offer god
幫fd拜AIS
City tbb offer god
Offer God
cityu marketing幾時再派offer?
waiting list

你有?

一早收到

你有?

ppp gis polyu cityu bu我屌你地大姨媽三叔公四表嬸同埋祖宗十八代個老母

你好撚柒煩

關你撚事咩 屌你老母

收唔到offer就左屌右屌
抵撚你死喇柒頭 唔諗下自己gpa低

我屌你老母條嘢係咪係你老母嗰度?你又屌我又屌 你知我乜撚嘢呀?我屌你老母

3951開頭係咪EDU電話?
有無人知道讀緊理科有無可能入hku ba
啱啱check到3951果個係垃圾電話黎

頭先仲心諗miss佐電話點算

btw EDU sd email叫unload transcript 係咪姐係有機
晨早拜offer god
Cityu offer god
Polyu offer god
星期四輪早11點啦,AIS 呢屌

btw EDU sd email叫unload transcript 係咪姐係有機

每個人都有個封email

每個人都有個封email

個心好似碎佐
屌你老母PPP AIS GIS 派就派
唔派就reject啦屌你老母

屌得好
一係快啲派
一係un鳩我啦屌你

唔好比假希望
繼續拜city offer god
好想收到電話呀
拜極都唔撚俾
大家試下屌到佢俾

拜都嘥氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞