[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (58)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
衫呢出貨未
明明今次條籤咁靚
但係得啲咁嘅中堅揀
擾敵
sean點解唔可以中場
以前響南華都成日打防中啦
等睇黃洋著9號
琴晚係咁爆皇馬後防
點解英雄輝唔係中間?東亞運,2015兩和支那沒功勞了嗎
[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (59)
https://lih.kg/3007072
未出貨屌521
其實安達臣有冇睇過菇子踢晉峯果年d片

仲勁撚過d港超外援
下年10隊
後年12隊 2+2

準備原諒足總了
十隊夠啦
今年已經咁多港超球員踢港甲
2年
港隊黎我場場die for hk
咁快唔記得巴倫古素
10隊夠拎亞洲賽2+2?
2+1
應該要揀基頓
大傷回塘就去東方
可能安蛇心目中佢哋係打呢啲位呢
原來que下鬼都唔得睇嚟你自我審查得好嚴重個樣係鬼佬 咁我係叫開鬼架啦完全唔明你點解覺得叫佢鬼就等於唔認同佢呢個諗法

你有你支持你見解的本地球員 咁我就唔可以偏重支持華人架 反都唔可以加個人情感 D人夠唔中意賣菜 大家講到佢咁廢 但又比佢入到港隊 咁又算點 其實呢度唔係討論區係吹奏區 定係香港已經得返一種聲音

上面係李文恩同紙sir第一年入理文自己講架 定係原來培育新血係指入籍兵呀

我唔介意有回力鏢呀 錯咗咪認 我唔會潛 我都想睇下理文培訓到咩人出黎 最終港隊踢成點都係大港足的事 艾華頓黃威去到咪膠下Marcus Anson出到幾多次場

寧願出回曬塘嘅Matt呢個真係要屌 但將茹子擺落去右閘係虛度光陰我就唔多認同 之前係大東方無得出就虛度光陰啦 今季踢得咁shape成個外援咁 仲要踢返入港隊 咁係咪要閙埋熱刺將巴爾改造前鋒呀雖然我都想佢踢中場但千奴又發掘到佢優點

胡晉銘踢個你口中位置感唔啱嘅中堅又入返港隊今季佛山中堅得本身得基頓 馮慶燁 艾華度就長傷 中堅位連傻邦馬高斯都要拉後一格落去踢

Jojo上季菁英盃 爭標組對理文 亞協比哂機會佢 踢到幾災難性仲想比佢踢

查實你咪又係加個人情感咪懶聖人mode懶清高咩基於事實啦

入籍兵班鬼入得籍都三張野起跳 靠到一時靠唔到一世 長遠一定係用華人為主 你睇下今期港隊中堅位 當支那唔放人 港超華人較為好少少的中堅真係十隻手指數得哂 所以真係唔好怪晉銘踢中堅都入選到 之後就變咗劉學銘杜馬思呢類都有份入選
幾新穎
你點得出上面呢個結論
影相嗰個係咪收咗件件錢,全部傑志球員都係企中間位/近中間,一個企最旁邊位置都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞