[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (58)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
講真野又話帶風向
傑志似唔止打和,應該有錢賺
所以上季東理啲比賽收貴啲,其他平啲
唔使特登反我嘅知道你鍾意睇On9cc 㗎啦
北韓球員好似有禁令?
肯定有錢賺啦啲球會係唔想俾一個機構控制晒成季賽事轉播啫仲要肯定冇得say
你唔好屈我嬲先啦 我用理據實質同你討論
唔好好似D黑警咁 市民想同你辯論就叫人冷靜D
同埋你唔好一味先啦
發覺逢親有人反問你一D嘢 你就會用呢招遮掩你內裡空洞

回返正題 你答唔答到我
如果港台做 會有D乜野潛在條件?如果有 你係咪會照撐?
你想有咩潛在條件踢波前一齊唱國歌囉要幫政府宣傳愛國愛黨同埋睇嚟你都幾留意我之前唔見你講嘢嘅
得你仲同佢認真
佢改名之前邊個嚟
咁想同我嘈即管睇吓事情發展如何
港超冇商業價值
傑志做收費=難得搵到條水路 可以令港超商品化 賦予返價值比佢

港台免費播=由政府+足總親自證明港超冇價值,要收政府錢做公共服務
仲未計公營台在贊助上一定諸多限制
在港超商業發展而言 直頭係行倒車

咁講咁多年要令港超商業化 都係空口講白話
係咪又係香港電台唔可以賣廣告呀
我之前講唔講野同反駁你有咩關係?
你以為呢到係你一言堂?

咁我E加問你 如果每場直播影住球員唱國歌
你係咪撐?
又乜野一言堂定係你想咁做咋
我就想證明呢條友講野有幾無理
一味靜識死撐港台
一講港台就成地精
我好有理由懷疑呢條友係黨台比錢請
你而家唔唱國歌都冇得發展㗎啦認清楚現實啦
露出馬腳了?
有港台僱員上來帶方向?
好彩港超po都有人鬧交 證明仲有人關心
乜野?你答左我未???
咁我E加問你 如果每場直播影住球員唱國歌
你係咪撐?
人哋港台而家可以睇住你On9cc 來食你話我死撐
有得唔撐咩你唔撐㗎?我撐喎
守拙條撚樣乜春都屌架啦,傑志打神户之前體壹寫力爭最佳次名都有得屌
個個po都係同一個人
呢個就係你既真面目
港超發唔發展到 港超球員以後洗唔洗政府表態/愛國愛黨
都唔係你既考慮因素
你只係忠於港台
要黨台收編港超?
係唔係?
懷疑我係港台僱員都幾搞笑我一早唔使同你講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞