[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (58)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
你下下玩膠冇意思架喎

有理據就拎出黎大家傾 你咁樣大家邊討論到架
下下得m子推po都唔掂架大佬
咁講啦港台要強搶轉播權阻止到咩?

好悶呀⋯⋯你討論得幾招
洗唔洗幫你整個加藤惠老公生成器
點解唔諗吓現實話我玩膠?
支持
由18層地獄升上一兩層囉
港台同足總班高層實有溝通啦尤其是最鍾意呢個表情嘅人唔係點會足總高層有指向某一個方案呀琴日睇完佢哋啲新聞稿到推理到啦
真係好撚癲
我估佢有呢度acc
嗰日有人講相似論點
話我盲撐帶風向不如你自己親自望吓足總而家個風向啦咁我係咪足總做啊

呢張圖又要出動
呢個PO既人有眼睇
會員 加藤惠既老公 有幾積極支持黨台收編港超
有幾積極係港超Po帶風向支持港台收編港超
唔考慮球員以後安危
唔考慮港超未來有咩潛在危機
唔考慮班主商業利益會否減少
逢親會員用理據反駁 加藤惠既老公 只識用回應空範內容
如果港台真係請你做打手 咁你真係幾唔稱職
我睇嚟有三個職位理文 Joke總 港台打手
想問你有咩理據你攞得出你都係打手喎
上面講左好多
只係你從來冇回應過
只有唔會令你顯得好有道理
你繼續覺得冇囉 橫掂都唔係我哋呢度討論 解決到嘅嘢 你覺得我係偏激 咪唔好同我講 你唔好帶走呢個post啲人啦 佢哋都唔想聽你反駁我
基本上呢度嘅人全部都當我戇鳩㗎啦你第一日識我?
多謝支持
即係如果現實真係港台直播影住球員唱國歌你都會撐?

仲有你之前講過ONCC後面係咩公司大家都知 咁點解你唔講埋港台=官媒?
為咗大家身體健康 應該要pin+擺po頭
嚟緊新球季開鑼,球場有無聲援烏克蘭行動?

(最理想就梗係到時俄羅斯已經收皮戰事結束)
喺而家呢個情況 你有得揀唔撐咩 為左維持呢個聯賽 我會撐
今鋪我真係要回你一個
每隊有一個簽烏克蘭球員既名額 唔計落外援名額入面

除咗踢波之外仲要做下和平大使宣揚反戰
你唔跟返政府風向 我想知你個足總點樣有錢營運 個政府可以隨時放棄足球架(雖然不嬲都無視職業運動員)仲有錢資助你個總會咪算係咁 你唔俾港台播?即係你唔支持啦 可以繼續減少啲資源了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞