[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (58)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
How much
無記錯佢好似係傑迷 佳有like同follow
傑志有冇考慮吓尼格度 30幾仲好勁
Pelle? 高佬岩傑志
搞隊波對理文班主嚟講輕輕鬆鬆啦
佢係外地同香港都有養馬 年年買隻馬都閒閒地幾百萬
sean前隊友?
杜馬思就無辦法,唔夠中堅
https://www.facebook.com/109907358378709/posts/111071261595652/?d=n

之前送樂仔去英國踢波加讀書計劃好似又搞返
老撚到
神婆唔老?
所以就話佢係又屌唔係又屌,我懷疑佢連邊個唔出得都唔知。
咪撚25啦
補選列老呀嘛屌
牙佳同佢去食飯po過story啦
還有費蘭度的狀態是近一兩季最好

留名
#1 牙一答咗你
其實都係本地球員 點解仲硬係要分鬼同華人
咁佳/Sean呢啲你又點計 你謝家榮啲friend嚟?
牙佳食埋了
北京時間5月16日,據韓國媒體的消息,為鞏固在亞洲的霸主地位,韓國對舉辦2023年亞洲杯表現出了濃厚的興趣。

韓國媒體認為,目前因為中國無法舉辦20223年亞洲杯,那麼只要韓國下定決心投入申辦,就有較大的可能性拿到2023年亞洲杯舉辦權。從韓國足協的立場來看,舉辦亞洲杯是韓國足協提升足球外交能力,鞏固自身在亞洲範圍內地位的好機會。

從目前情況來看,能夠滿足亞足聯基礎設施要求的國家並不多,在東亞只有韓國和日本,在西亞只有卡塔爾、阿聯酋和沙特。在這種情況下,韓國只要全力申辦,成功舉辦2023年亞洲杯的概率不小。
本身諗澳洲得唔得,但如果7月搞嘅會同NRL+AFL撞晒車
幾好 可以激撚死d支那狗
玩馬至少有大大嚿獎金俾你ff下
玩波d獎金簡單侮辱緊人
杜馬屍近排都唔打中堅啦
想睇Fernando中出印度佬
好耐無睇過勁的F7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞