[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (58)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
港超都出到非洲盃4強啦
明曬 跟到但係爆唔起
佢細個好似係長跑冠軍嘛
算把la, 睇死過幾個月又入去座過
港超東亞三哥
前鋒:余在言(標準流浪)、費蘭度、孫銘謙(東方龍獅)、安永佳(傑志)、簡嘉亨(冠忠南區)

Alex 應該值港隊一個bench 位
如果比賽後段要加強攻力,而家人腳唔夠做
友賽球王
數據都係一個客觀指標嚟嘅

唔知佢有無主動搵安sir呢
點都好過果兩個唔識嘅
希望足總好似英格蘭咁可以拍啲inside training 嚟睇吓
有得落場比賽先再講
佢應該諗方法冧掂主帥,好似送下禮物食下飯嗰啲
搞隊波幾千萬對於有錢佬真係唔算咩錢 但是要佢地有興趣先難
同意佢值一個後備位 但是唔好預有好效果
從對話睇到佢友賽都唔掂
sprint distance 太少 達唔到比賽intensity 要求
友賽球王
But u need to sprint more
即係冇衝刺力,尻跑多
9沖人哋同你講你衝刺力唔夠你仲講好多嘢控制唔到你即係唔知你缺點係乜啦
9 沖出到場先定入香港隊先?
https://www.facebook.com/100063868593892/posts/391683832970567/?d=n

【打拼!踢入港隊!】

為備戰六月的亞洲盃外圍賽,香港足球總會昨日(15日)公布海外集訓決選名單。

理文共有4位球員入選,包括徐宏傑、余煒廉、迪高和顏樂楓,球會將給予他們每人$5,000獎勵,希望他們踢出表現,為港爭光🇭🇰

______

#理文足球
#LMFC
#leemanian
#wearehongkong
老啦
所以只可以做駁腳派牌
但係喱啲位難爭
而家直接買啲港隊人 唔知之後仲有冇呢
建議全假鬼all in 理文穩袋$5000
[足球之夜]陳婉婷:從男足到女足 沒有尋常路

https://tv.cctv.com/v/v1/VIDEWaXdTKVZYNkQbbWku7Zx220514.html

(CCTV節目)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞