[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Smart個foul你覺得個physicality同jp個foul有得比?

再講
手感同廢鳩都話smart個foul冇問題
Kerr都只係話unneccesary同埋佢都講明smart唔係dirty player
咁灰熊既人就唔可以係media前保護自己隊友?

點架
咒鳩人斷腳咪大大方方認囉
真係畀你講兩句就斷腳,就全世界都坐輪椅啦
手感都話zaza zip kawhi無問題架 仲叫佢唔洗內疚

佢條線低到咁 都可以拎黎做標準?
咪認咗囉屌
real
你係想講curry唔串定係想講ja好串
curry唔串係咪笑話黎
同埋g2 未完已經成班人咒緊ja斷腳
尤其是出木杉 話要去twitter咒

個陣ja未串 點部署
等你覆
圖在此
G1完都一班湧迷咒ja斷腳啦
玩具台真係玩具台,上網屌下鬼都要搶道德高地
串要講資格架
咁你可以選擇無視手感個標準
你講呢啲同JP個foul係咪dirty一啲關係都冇
上網無無恥恥咁做下跟風狗見人就屌,無論贏輸都有藉口爆鳩人閘咪幾好
喺度攞道德高地仲要穿哂煲好柒
勇士教練可以維護自己球員 當場話鳩人
灰熊球員都可以維護自己隊友 話返你
有咩問題?

唔關事係因為我都唔係同你討論緊係咪dirty

即係curry個play smart唔dirty 但都係關佢事架嘛
咁ja呢個play 又點會唔關jp事

ja語氣重左? 哦 係media面前維護自己隊姐
之後都收回啦
本身真係唔係咁諗點認呢?
小朋友mk仔個側重點就會係「你話我我就話返你」
所以Ja咪唔經大腦出tweet “broke the code”

個分別就係Kerr 手感廢鳩唔會因為要維護隊友就話你dirty
smart個play咪好例子
傷左都冇話過smart dirty

人地係focus係件事 個foul本質上面
所以我咪話關於JP個foul係dirty既言論都係戇鳩
因為件事本質一啲都唔dirty
dir唔dirty其實係點定 咩叫本質上唔dirty
ja出得post 即係佢本人覺得唔係dirty都一定係有心
拉就一定有拉到

同埋建議你唔好再拎咩kerr手感廢鳩唔會因為維護隊友就話你dirty
因為佢地講過既野仲癲 尤其kerr
https://twitter.com/957thegame/status/1522010906632224768

"What's the worst, most egregious, that's-a-code-breaking foul you've ever seen?" Steve Kerr: "Honestly, the one last night." (講brooks)

"I always feel like on a play like that, a player who commits the action should be out as long as the player he injured is out."

佢唔直接話你dirty 不過佢好似唔記得自己隊d野咁囉
所以你就打左呢段on9野?

係咪你地口中既跌落地下想攞番渣沙
係啦 做返你地既流氓 鍾意爆邊到就爆邊到
唔好再扮正人君子出黎企道德高地啦

低賤隊點扮都唔會係正人君子架啦
冇統一標準
但一般黎講都係可以收人league既hard foul就係dirty
所以JP唔係 smart唔係 brooks係

你可以話佢誇張左
但Kerr屌brooks dirty一般認知黎講係冇錯
至少我見啲美媒都係差唔多睇法

如果你因為zaza zip鳩kawhi懷恨在心我可以理解既
呢樣咪係問題
green下下插眼 插到人地隻眼紅晒 睇野有問題
但無收league繼續打得 算唔算dirty
以你既標準 唔係dirty

佢唔係齋話dirty
佢係話係佢見過"最"worst既犯規 實際係咪心照啦
又或者佢有無資格咁講都係問題

你可以咁講既
但更大原因係勇狗不嬲係媒體串77 自己得益就串77
人地得益就踩到盡 唔記得自己衰野

但其他隊咁做就唔得 係小學雞係MK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞