[20年代籃球] 2021-2022 NBA 季後賽討論區 (20)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
其實都好難整頓
你諗下班大哥個個錢已袋理撚得你
你罰佢停賽佢仲好,好似Ben子咁訓係度收錢
同埋任何所謂dirty foul都好,都可以spin話係籃球防守/進攻動作,你又唔會走去報警,又告佢唔入
所以其實冇得講,除非真係好似當年奧本山隻揪咁個啲先可以執到法
其實你啱架 攝腳都spin到
所以先不忿聯盟俾kerr迫到brooks停賽
雖然唔停都未必嬴到G3
勇支支炮都射到咁準
時機問題吧
第一場黑到全世界都屌
第二場仲要收左一個山
之後又咁多人借頭借路上綱上線
都係為左塞住啲人把口黎祭旗
依家ja傷埋
不過我勇人多係惡d
咁樣hard foul停賽真係第一次見
你咪其中一個,上面你先預設左熊黑先會2:2正常係3:1 仲要熊有野賴
勇咁樣俾壓力就諗起踢蛋 踢到final先俾人禁
邊撚度有尺,當日牙皇跨完欄都屌鳩廢鳩出後手跟住追咗停賽啦。邊個把聲夠大咪贏咯
最好笑係kerr話broke the code
佢隊勇d黑歷史咁厚
然後brooks呢下叫broke the code
真係人唔笑狗都吠
自己見解係兩單都唔應該停
不過是但啦 都過咗去
playoff不嬲no easy buckets啦
牙皇字母呢啲玩坦克車俾人打到仆街 只係佢哋夠勁and1埋先冇人當一回事
講真Morant話佢果下係broke the code好笑啲
字母個邊場場同人玩緊摔角,無論人摔佢定佢摔人
好撚好睇好似打美足咁
邊似勇熊呢D潺仔波
G3佢後追block柒Tatum失敗同G williams快攻攬鳩佢,兩下都係common foul

比著勇熊呢邊又要斷腳死全家
唔撚店得返去打乒乓波啦
湧傷咗個勵志故事
熊點都輸
嗰場咪一樣屌字母,鹿死全家,係嗰場夜同無勇迷咁多人先推唔到咁耐
大家估吓聽日勇迷又有咩講

1. 又黑哨 2. 黑熊 3.咁都foul?/咁都唔foul?
4. 熊拎咗幾多次冠軍話? 5. Dillon Brooks 6. Green flagrant II
7. 提嚟提去咪又係得zaza 8. GP2 9. KT好廢
清你做乜野
想講頭3個唔係勇迷都大把人講緊…
咪理佢啦 想引戰姐
勇士主場戰勝灰熊,第四節比賽中,喬丹-普爾與賈-莫蘭特發生身體接觸。

根據ESPN報道,聯盟辦公室對喬丹-普爾抓住並拉賈-莫蘭特膝蓋的視頻回放進行調查,並將作出是否進行處罰的決定。

根據今日報道,聯盟不會對喬丹-普爾對莫蘭特的動作追加任何處罰。

我立刻DLLM
講依啲果啲唔係全部勇迷黎架
純粹普通球迷睇唔過黑熊
熊黑熊熊黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞